WhatsApp: TRUCUL Secret din iPhone si Android, ce Trebuie sa Stii

WhatsApp TRUCUL Secret iPhone Android Trebuie Stii

WhatsApp are un nou truc secret pentru telefoanele iPhone si Android din intreaga lume, el putand fi folosit de catre oricare dintre miliardele de oameni care folosesc platforma in momentul de fata. Vorbim despre un truc menit sa creasca nivelul de siguranta de care beneficiaza utilizatorii iPhone si Android in momentul in care folosesc aplicatia WhatsApp pentru a comunica cu oricare dintre persoanele pe care le au in agenda de contacte in respectivul moment.

WhatsApp a implementat pentru utilizatorii din intreaga lume o noua functie speciala care ne ofera posibilitatea de a ascunde ultima accesare a platformei de mesagerie pentru toata lumea, sau doar anumite persoane. Modificarea acestei functionalitati, fara de cea oferita anterior, ne ofera un control mult mai fin asupra acestei functii din cadrul WhatsApp, iar asta pentru ca putem selecta mai clar cine poate sa vada aceste informatii, si cine nu are acces la ele.

WhatsApp: TRUCUL Secret din iPhone si Android, ce Trebuie sa Stii

WhatsApp TRUCUL Secret iPhone Android Trebuie Stii ultima accesare

WhatsApp ne permite sa alegem daca anumite contacte din agenda pot, sau nu pot, sa vada informatii cu privire la ultima noastra activitate in cadrul platformei, ceva ce poate fi important pentru anumite persoane. Cei de la WhatsApp au facut aceasta modificare dupa o perioada foarte lunga de cereri venite din partea utilizatorilor din intreaga lume, insa compania americana a asteptat destul de mult pana in momentul in care sa implementeze totul pentru noi.

WhatsApp a lansat cu nu foarte mult timp in urma aceasta schimbarei, ea fiind disponibila pentru orice iPhone si Android de indata ce versiunea ce mai recenta a aplicatiei de mesagerie este instalata. Desigur ca exista si multe alte noutati majore implementate in ultimele luni pentru toata lumea in cadrul WhatsApp, ele fiind oferite segmentat, dar chiar si asa, vorbim despre noutati foarte bune care sunt disponibile pentru noi toti in aceasta perioada de timp.

WhatsApp poate fi descarcata in mod gratuit prin App Store si Google Play Store, si nu ar trebui sa o instalati de altundeva pentru a va bucura de o aplicatie fara sa aiba malware in ea.