CEC Bank: Mesajul IMPORTANT Transmis Clientilor din TOATA Romania

CEC Bank Mesajul IMPORTANT Transmis Clientilor TOATA Romania

CEC Bank le-a transmis un mesaj extrem de important clientilor din toata Romania, un mesaj despre care ar trebui sa stie toti cei care-i folosesc serviciile bancare in momentul de fata. Banca le vorbeste clientilor despre aplicaria sa de mobile banking, cei de la CEC Bank reusind sa dezvolte pentru clienti una care sa fie cu adevarat utila in ceea ce priveste administrarea conturilor de pe telefoanele iPhone si Android, oricand au ei nevoie de asta.

CEC Bank a creat aplicatia pentru iPhone si Android cu scopul de a le permite clientilor din Romania sa aiba acces constant la informatii care in mod normal sunt disponibile doar in cazul in care vizieaza o sucursala a bancii. Desi aplicatia de mobile banking a celor de la CEC Bank a fost gandita initial cu un set limitat de functii, trecerea timpului ne-a adus schimbari importante si functionalitate mai avansata, care desigur ca ne ofera un control mai extins asupra conturilor.

CEC Bank: Mesajul IMPORTANT Transmis Clientilor din TOATA Romania

CEC Bank prezinta mai jos modificarile importante pe care le-a facut pentru aplicatia sa de mobile banking in Romania, unele extrem de interesante de care oricine ar trebui sa profite chiar acum. CEC Bank stie foarte bine cat de mult conteaza pentru foarte multi romani sa aiba acces constant la informatii din conturile bancare, si de aceea vrea sa ne ofere aplicatii de acest gen, care evolueaza pe masura ce se dovedeste ca sunt tot mai folosite de catre oameni.

CEC Bank isi actualizeaza constant aplicatia pentru iPhone si Android cu functii speciale care nu sunt disponibile chiar atat de des pentru romani, astfel ca e bine sa va actualizati si voi constant aplicatia pentru a beneficia de noutati. Tot ceea ce prezinta CEC Bank in mesajul sau de mai sus reprezinta doar o mica parte din ceea ce ofera efectiv aplicatia sa pentru iPhone si Android, asa ca dupa instalarea ei, veti observa ca exista si alte functii speciale oferite.

CEC Bank isi distribuie aplicatia pentru iPhone si Android in mod gratuit prin intermediul App Store si Google Play Store pentru oricare dintre romanii care sunt cu adevarat interesati de ele.