Formula 1: Anuntul Neasteptat privind RETRAGEREA lui Lewis Hamilton

Formula 1 Anuntul Neasteptat RETRAGEREA Lewis Hamilton

Formula 1 este una dintre cele mai importante competitii din intreaga lume, avand milioane, peste milioane, de fani care urmaresc cu foarte mare atentie cursele in care Lewis Hamilton si Max Verstappen se intrec pe piste. Lewis Hamilton a fost la inceputul acestui an in centrul unor discutii extrem de serioasa cu privire la retragerea sa, mai ales ca deceptia pierderii titlului de campion in sezonul anterior a “cantarit” greu pentru pilotul britanic.

Formula 1 a inceput totusi cu un Lewis Hamilton pregatit de lupta, chiar daca masina de la Mercedes nu l-a ajutat prea mult pana recent, dar cu toate acestea, pilotul va continua si in sezonul 2023. Conform lui Toto Wolff, seful echipei de masini de Formula 1 a celor de la Mercedes, se pare ca Lewis Hamilton nu se va retrage pana cel mai devreme in anul 2024, sau cel putin acestea sunt in momentul de fata planurile in ceea ce-l priveste pe pilotul britanic.

Formula 1: Anuntul Neasteptat privind RETRAGEREA lui Lewis Hamilton

Formula 1 ar suferi o pierdere substantiala daca Lewis Hamilton s-ar retrage, insa seful echipei Mercedes da de inteles ca acest lucru nu se va intampla acum, ceva ce desigur ca vine ca o veste excelenta. Mentinerea lui Lewis Hamilton in lupta pentru un campionat de Formula 1 inclusiv in 2024 ne va asigura mai multa concurenta intre piloti si mai multe curse care sa ne tina cu sufletul la gura, asa cum sunt invatati fanii acestei competitii foarte importante.

“Nu, suntem într-un loc fericit cu Lewis și nu există nicio îndoială că începem sezonul și următorul într-un loc bun. Dar este prea devreme să discutăm despre 2024. Dar spunând asta, nu mi-aș putea dori o pereche mai bună a șoferilor. Dar nu, este super cum cei doi Hamilton și Russell au ajutat cu adevărat să progreseze și mă bucur pentru Lewis pentru că a avut ghinionul de partea lui – ar fi putut urca pe podium de câteva ori dacă Safety Car nu ar fi nu lucrase împotriva lui.”

Formula 1 va continua in urmatoarele luni cu zeci de curse, peste curse in care vor fi implicati politii celor mai importante echipe din intreaga lume, iar Lewis Hamilton va fi in prim-plan in multe dintre curse. Ramane de vazut in ce masura Lewis Hamilton va reusi sa mai castige curse in viitor, dar pare totusi destul de clar faptul ca el nu va renunta chiar atat de usor la Formula 1, mai ales ca isi doreste sa castige cel de-al optulea titlu de campion din cariera sa.

Formula 1 va continua weekend-ul acsesta cu o cursa de Grand Prix in Canada, iar Lewis Hamilton va incerca sa se pozitioneze din nou pe podium, cat mai aproape, sau chiar peste, Max Verstappen.