WhatsApp: Masura IMPORTANTA Luata pentru Miliardele de Utilizatori

WhatsApp Masura IMPORTANTA Luata Miliardele Utilizatori

WhatsApp a decis sa faca o schimbare foarte importanta pentru miliardele de utilizatori din intreaga lume care-i folosesc serviciile in momentul de fata, iar rezultatul sau il puteti vedea mai jos. Vorbim despre o masura a celor de la WhatsApp de a le permite utilizatorilor platformei de mesagerie sa conteste ban-urile pe care le iau in cadrul ei, pentru a avea conturile deblocate mai usor decat se intampla in mod obisnuit, folosind actualul sistem disponibil pentru noi.

WhatsApp a implementat o noua interfata speciala pentru aplicatia de mesagerie prin care putem cere revizuirea deciziei de a bloca un cont in cadrul platformei, fie automat, fie de angajatii companiei. Dupa ce se parcurge procesul de analiza al unui cont, vom vedea un mesja precum cel din interfata de mai jos, care ne spune daca putem folosi in continuare WhatsApp, sau daca trebuie sa ne inregistram cu alt numar de telefon pentru a o folosi.

WhatsApp: Masura IMPORTANTA Luata pentru Miliardele de Utilizatori

WhatsApp Masura IMPORTANTA Luata Miliardele Utilizatori blocat

WhatsApp ne cere sa ne si reverificam contul dupa ce s-a trecut prin procesul de revizuire al unui cont care a fost blocat in cadrul platformei de mesagerie, astfel ca nu trebuie sa uitam nici ca trebuie sa trecem prin aceasta procedura. Ideea din spatele acestui nou proces este de a le oferi utilizatorilor din intreaga lume acces mai facil la sistmeul de reactivare al unui cont care este disponibil in cadrul WhatsApp, totul fiind gandit pentru a fi mai usor pentru noi.

WhatsApp lucreaza in secret la aceasta schimbare majora pentru iPhone si Android, iar asta pentru ca deocamdata doar cei care folosesc aplicatia in versiune beta pot vedea aceasta interfata. Totul se va schimba in momentul in care procesul va fi finalizat, iar cei de la WhatsApp vor putea lansa modificarile in mod public, dar nimeni nu stie foarte clar cat vom avea de asteptat pana cand ar trebui sa se intample acest lucru pentru noi toti.

WhatsApp a fost intens criticata pentru faptul ca nu a oferit vreun sistem de acest gen pentru miliardele de utilizatori din intreaga lume, asa ca e bine ca intr-un final ofera acest lucru.