BCR Romania: Ce Ofera GRATUIT Clientilor Impreuna cu Vodafone

BCR Romania Ofera GRATUIT Clientilor Impreuna Vodafone

BCR Romania, una dintre cele mai importante banci din tara noastra, are o notificare foarte importanta impreuna cu cei de la Vodafone, pentru a caror clienti a decis sa ofere gratuti ceva de care oricare dintre ei poate sa profite. Mai exact, BCR Romania si Vodafone au initiat un parteneriat prin intermediul caruia le ofera clientilor din toata Romania reducere la achizitia de telefoane mobile, dar si premii in valoare de 450 de LEI fiecare, chiar acum.

Vodafone spune ca principala conditie pentru a putea participa la aceasta promotie speciala pe care o deruleaza acum este instalarea aplicatiei MyVodafone, apoi sa foloseasca un card VISA al BCR Romania pentru a cumpara un telefon, sau un abonament. Vodafone spune ca ofera si 100 de euro reducere daca achizitia este facuta cu un card VISA al celor de la BCR Romania, iar asa intram in mod automat in tragerea pentru premiile gratuite care sunt oferite.

BCR Romania: Ce Ofera GRATUIT Clientilor Impreuna cu Vodafone

BCR Romania are foarte multi clienti in Romania, si cel mai probabil destui dintre ei sunt si clienti ai celor de la Vodafone, astfel ca promotia care este derulata in momentul de fata ar fi de bun augur pentru foarte multe persoane. Desigur ca vorbim despre una pe care Vodafone si BCR Romania o desfasoara pentru o perioada limitata de timp, asa ca oricine e dornic sa profite, trebuie sa o faca inainte ca ea sa dispara in totalitate.

Vodafone da de inteles ca aceasta promotie este deschisa pentru clientii sai vechi, sau chiar romanii care sunt clienti ai BCR Romania si vor sa-i devina clienti pe partea de servicii de telecomunicatii in momentul de fata. Dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai sus, cardurile VISA ale BCR Romania sunt singurele care participa la aceasta promotie a celor de la Vodafone, deci daca aveti carduri de la alte banci, nu veti beneficia de acces la promotie.

BCR Romania nu are vreun card special de la VISA cu care putem participa in aceasta promotie a celor de la Vodafone, deci in mod teoretic orice fel de card al grupului de telecomunicatii poate fi folosit in cadrul ei.