DIGI RCS & RDS: Mesajul pentru MILIOANE de Romani din TOATA Tara

DIGI RCS & RDS Mesajul MILIOANE Romani TOATA Tara

DIGI RCS & RDS a publicat o notificare pentru milioanele de clienti din toata Romania, dar si pentru cei care ar dori sa-i devina clienti, si anunta pe toata lumea in legatura cu ceea ce are compania pentru ei chiar in acest moment. Vorbim despre o decizie a celor de la DIGI RCS & RDS de a ii anunta pe clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca pot beneficia de posibilitatea de a urmari turneul de la Wimbledon in format 4K pe propriile televizoare.

DIGI RCS & RDS are extraoptiunea 4K disponibila pentru oricare dintre clientii din toata Romania in momentul de fata, ea putand fi activata la pretul de doar 5 LEI pe luna, dar in acesti bani beneficiem de calitate ridicata pentru transmisiunile TV. Cei de la DIGI RCS & RDS stiu foarte bine ce inseamna pentru multi clienti posibilitatea de a-si vedea idolii din sport la calitate cat mai ridicata, asa ca posturile incluse in extraoptiunea 4K transmit multe evenimente sportive.

DIGI RCS & RDS: Mesajul pentru MILIOANE de Romani din TOATA Tara

DIGI RCS & RDS are canalul propriu DIGI 4K si canalul Eurosport 4K disponibile pentru oricare dintre romanii care sunt dornici sa activeze extraoptiunea 4K, iar cel de-al doilea transmite meciurile de la Wimbledon pentru clientii din Romania. Vorbim despre unul dintre cele mai importante turnee de tenis din intreaga lume, cei de la DIGI RCS & RDS transmitandu-l in fiecare an pentru romani, iar acum putem din nou sa il vedem in format 4K.

DIGI RCS & RDS spune foarte atent pe website-ul sau ca pentru a putea urmari oricare dintre transmisiunile 4K disponibile este nevoie si de un televizor capabil sa redea continut 4K, deci trebuie sa aveti grija si la acest aspect. Daca nu aveti un televizor 4K disponibil atunci nu are rost sa activati extraoptiunea 4K la DIGI RCS & RDS, pentru ca nu veti beneficia in vreun fel de calitatea crescuta pentru transmisiunile TV.

DIGI RCS & RDS are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la extraoptiunea 4K oferita la pretul de 5 LEI, asa ca puteti sa intrati acolo pentru a vedea ce anume v-ar putea interesa in legatura cu activarea sa.