WhatsApp: Ce vei Putea face in SECRET pe Telefoanele iPhone si Android

WhatsApp vei Putea face SECRET Telefoanele iPhone Android parasire grupuri

WhatsApp continua sa lucreze la una dintre cele mai importante schimbari pentru platforma de mesagerie pe care foarte multa lume cu telefoane iPhone si Android o astepta de foarte multa vreme, iar spre multumirea multora, ea urmeaza sa fie disponibila in curand. V-am spus acum mai bine de o saptamana despre faptul ca WhatsApp vrea sa ne ofere posibilitatea de a parasi grupurile de conversatii in mod “silentios”, adica fara ca oamenii din ele sa vada asta.

WhatsApp lucreaza in secret la aceasta schimbare importanta pentru utilizatorii sai din intreaga lume, iar asta pentru ca ea nu este inca pregatita pentru a fi oferita in mod oficial, astfel ca inca mai are nevoie de testare inainte de lansare. Multumita acestei modificari importante pe care WhatsApp o va face pentru noi, vom putea parasi mult mai usor grupurile de conversatii, iar doar administratorii acestora vor fi alertati in legatura cu ceea ce se intampla.

WhatsApp: Ce vei Putea face in SECRET pe Telefoanele iPhone si Android

WhatsApp vei Putea face SECRET Telefoanele iPhone Android parasire grupuri conversatii

WhatsApp face aceasta modificare pentru a indeplini cererile multora dintre utilizatorii care au dorit pana acum sa aiba disponibila o asemenea functionalitate, dar ea nu a putut fi oferita ni mod oficial pentru noi pe iPhone si Android. In baza a ceea ce este vizibil pana acum in cadrul procesului beta de testare al aplicatiei, se pare ca aceasta functie va fi extrem de utila pentru foarte multa lume, daca va ii implementata sa cum o vedem acum.

WhatsApp le permite administratorilor de grupuri sa vada cine paraseste un anumit grup pentru ca ei il au sub control, iar oamenilor li se spune acest lucru printr-o notificare care este afisata atunci cand ei incearca sa paraseasca un grup de conversatii. Avand in vedere ca aceasta functie este in proces de dezvoltare de ceva vreme, este de presupus ca in versiunea finala lucrurile nu se vor schimba prea mult fata de ceea ce vedem acum.

WhatsApp nu a confirmat pana acum aceasta modificare importanta pentru toata lumea, deci nu avem vreun posibil termen pana la care ea ar trebui sa fie disponibila in mod oficial pentru noi toti, dar probabil nu vom mai avea mult de asteptat.