DACIA: Decizia foarte IMPORTANTA pentru Duster, Sandero si Jogger

DACIA Decizia IMPORTANTA Duster Sandero Jogger

DACIA a luat in mod oficial o decizie foarte importanta pentru modelele Duster, Sandero si Jogger pe care le vinde in lumea intreaga, iar despre ea ar trebui sa stie toata lumea in momentul de fata. Vorbim despre o decizie a celor de la DACIA de a redeschide comenzile pentru modelele de masini care au motoare care functioneaza cu benzina si GPL, fiind sistate temporar comenzile pentru ele cu doar cateva saptamani de zile in urma, dupa cum unii dintre voi stiti.

DACIA a luat aceasta decizie din cauza faptului ca nu avea suficiente componente pentru a putea fabrica aceste modele de masini si a onora comenzile clientilor, insa iata ca lucrurile s-au schimbat substantial. Se pare ca DACIA a reusit sa faca rost de componentele necesare pentru a fabrica Duster, Sandero si Jogger in cantitatile dorite, astfel ca toate comenzile facute deja vor fi onorate, si vor putea fi inregistrate altele noi incepand din iulie.

DACIA: Decizia foarte IMPORTANTA pentru Duster, Sandero si Jogger

DACIA readuce motorul pe GPL pentru toate modelele care l-au avut oferit la comanda pana acum, deci daca ati amanat sa faceti o comanda in trecut, e bine sa stiti ca o puteti face incepand de acum. Preturile pentru modelele Duster, Sandero, Jogger, vandute de catre DACIA cu motorul pe GPL nu se vor schimba in ciuda faptului ca vor fi disponibile din nou, deci nu trebuie sa va faceti griji din vreun punct de vedere pentru ca nu exista motive pentru asa ceva.

DACIA incearca sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a-si cumpara orice model de masina doresc, fara vreo problema, astfel ca readucerea motorului GPL in oferta va fi sigur o veste buna pentru multi. Modelele Duster, Sandero, Jogger, care beneficiaza de motoarele GPL vor fi disponibile din nou pentru comanda in toate tarile in care DACIA vinde masini, asa ca puteti sa le cautati pentru comanda oriunde v-ati afla pentru a cumpara modelul de masina dorit.

DACIA ar mai putea face si alte schimbari pentru gama sa in viitor din moment ce exista in continuare probleme cu gasirea componentelor necesare pentru a fabrica fara probleme modelele de masini pe care le produce.