DSU Romania Angajeaza Mii de Oameni in Intreaga Tara

DSU Romania Angajeaza Mii Oameni Intreaga Tara

DSU Romania a anuntat in mod oficial ca face angajari in toata tara in momentul de fata, institutia cautand 3.402 persoane pentru diverse posturi pe care le are disponibile, iar mai jos puteti vedea in ce categorie de personal v-ati putea incadra daca sunteti interesati sa faceti parte din echipa Departamentului pentru Situatii de Urgenta din tara noastra.

DSU Romania spune ca toate persoanele angajate vor urma stagii de pregatire specifice in ideea de a fi pregatite pentru a interveni la orice fel de misiuni pentru care ar putea fi chemate, iar mai multe detalii despre proiect aveti chiar mai jos acum.

INSPECTORATUL GENERAL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ angajează!

3.402 posturi libere, la nivel național Pentru acoperirea deficitului de personal necesară gestionării eficiente a problematicilor specifice armei, în perioada următoare, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență scoate la concurs 3.402 posturi vacante de ofițeri și subofițeri, existente la nivel național.

  • 1577 posturi vacante de subofițeri și ofițeri
  • 1825 locuri pentru soldați profesioniști.

Aceștia vor parcurge stagii de pregătire specifice, premergător participării efective în misunile operative destinate salvării de vieți. Locurile pentru această categorie profesională sunt alocate atât inspectoratelor județene pentru situații de urgență/al municipiului București-Ilfov, cât și Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă Boldești, Centrului Național de Perfecționare a Pregătirii pentru Managementul Situațiilor de Urgență, Depozitelor de rezervă proprii Mizil, Șinca-Veche, Tecuci și Bazei pentru Logistică a IGSU.

Dacă ești curajos, îți place adrenalina și rezultatul lucrului în echipă, acum este momentul potrivit să alegi o carieră în domeniul militar! Anunțurile de concurs vor fi afișate pe site-ul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și pe website-urile inspectoratelor județele pentru situații de urgență/al municipiului București-Ilfov.

Urmărește secțiunea CARIERĂ pentru identificarea funcției care ți se potrivește și condițiile care trebuie îndeplinite pentru fiecare post. Documentează-te și aplică! Ești binevenit în frumoasa echipă a pompierilor salvatori!