Raiffeisen Bank: Notificarea pentru Clienti, ce Masura a fost Aplicata

Raiffeisen Bank Notificarea Clienti Masura Aplicata

Raiffeisen Bank le transmite o notificare importanta clientilor din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa puna in aplicare o masura importanta pentru ei, una despre care ar trebui sa stie multa lume in momentul de fata. Vorbim despre o decizie a celor de la Raiffeisen Bank de a actualiza aplicatia RaiPay pentru telefoanele cu sistem de operare Android, ea fiind oferita de ceva vreme pentru clientii din toata tara prin Google Play Store.

Raiffeisen Bank a creat aplicatia RaiPay pentru Android in ideea de a le permite acestora sa faca plati cu telefonul in momentul in care Google Pay nu era disponibil in Romania, aceasta fiind singura solutie pentru a face acest lucru. Chiar daca lucrurile s-au schimbat, iar Google Pay este oferit inclusiv de Raiffeisen Bank, aplicatia RaiPay este in continuare disponibila, si actualizata in mod constant de catre banca pentru clientii sai.

Raiffeisen Bank: Notificarea pentru Clienti, ce Masura a fost Aplicata

Raiffeisen Bank spune ca a facut doar o serie de schimbari menite sa rezolve problemele de functionare pe care aplicatia le-a avut descoperite, fara a implementa si schimbari care sa aduca functionalitati noi pentru aplicatia folosita de romani. Asta inseamna ca, in mod teoretic, experienta de utilizare ar trebui sa fie imbunatatita, dar dincolo de asta, in mod teoretic n-ar trebui sa existe nimic nou pentru clienti, cel putin nu cu aceasta actualizare oferita acum.

Raiffeisen Bank obisnuieste sa pregateasca inclusiv schimbari importante pentru aplicatiile sale prin actualizarile pe care le lanseaza in mod regulat pentru clientii sai, insa acestea nu sunt vizibile pana in momentul in care sunt lansate oficial. Multe banci lucreaza intr-un mod similar, implementand in actualizarile obisnuite si cod pentru viitoare schimbari importante, el incepand sa functioneze abia cand acestea sunt oferite in mod oficial pentru clienti.

Raiffeisen Bank is distribuie aplicatia pentru telefoanele Android in mod gratuit prin intermediul Google Play Store, si e recomandat sa o descarcati exclusiv de acolo pentru a nu risca sa instalati o versiune plina de malware dintr-un alt magazin tert.