Kaufland premiaza 9.000 de clienti, ce ofera gratuit si cum poti castiga

Kaufland premiaza 9.000 clienti ofera gratuit cum castiga

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din tara, a decis sa premieze 9.000 de romani din intreaga tara in cadrul unei promotii prin care a ales sa ofere gratuit o multe produse pentru cei care aleg sa participe la aceasta campanie numita Vanatoarea Comorilor.

Cei de la Kaufland au anuntat-o in mod oficial chiar saptamana aceasta pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca vrea sa le ofere romanilor mai multe motive sa ajunga in magazinele sale si sa cumpere tot ceea ce ii intereseaza.

Kaufland a gandit aceasta promotie speciala pentru a fi derulata special pentru clientii din toata Romania care au un Kaufland Card creat deja, iar asta pentru ca promotia nu este disponibila celor care nu au un asemenea tip de card de fidelitate. Pentru a putea avea sansa de a castiga oricare dintre premiile pe care Kaufland le ofera gratuit, trebuie sa cumparam produse folosindu-ne de un Kaufland Card, iar asa vom fi automat inscrisi in Vanatoarea Comorilor.

9.000 de premii in Vanatoarea Comorilor la Kaufland

Produsele pe care trebuie sa le cumparam sunt marcate special la rafturile magazinelor Kaufland din toata tara, iar in fiecare catalog saptamanal compania ofera indicii cu privire la locatiile in care le putem descoperi. Trebuie sa folosim acele indicii pentru a descoperi toate produsele care fac parte din promotiile celor de la Kaufland, iar asta pentru ca daca nu achizitionam produsele speciale din fiecare saptamana, nu vom fi inscrisi in cadrul acestei promotii speciale derulate in Romania.

Premiile pe care Kaufland le ofera sunt tot produse pe care le vinde pentru clientii din toata Romania, ceva ce era de asteptat, din moment ce pana acum a oferit pentru clienti lucruri similare in alte promotii. Desigur ca au fost oferite si multe premii in bani, sau diverse alte tipuri de obiecte, bilete pentru concerte, si nu numai, asa ca vorbim despre o incercare buna a lantului de hypermarket-uri de a le oferi ceva diferit romanilor din toata tara chiar acum.

Kaufland are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la aceasta promotie, asa ca daca sunteti interesati de ea, puteti intra acolo pentru a vedea ce trebuie sa faceti pentru a primi ce este oferit gratuit.