Surpriza LIDL Romania pentru clienti, noi premii oferite gratuit in saptamana italiana

LIDL Romania Clientii Informati Hotarare Importanta Magazine

LIDL Romania a anuntat o noua surpriza pentru clientii din toata Romania, ca parte a platformei sale numite “Surprizele LIDL”, iar in cadrul saptamanii italiene din magazinele sale are o serie de premii noi oferite gratuit.

Vorbim despre premii pe care LIDL Romania le ofera romanilor care decid sa cumpere produsele pe care le vinde in Romania in oricare dintre locatiile sale, iar tot ce trebuie sa faca oamenii este sa cumpere macar un produs de acest gen.

LIDL Romania a gandit mecanismele campaniilor sale intr-un mod cat se poate de simplu, astfel ca trebuie doar sa cumparam de minim 70 de LEI din magazinele sale, si sa avem un produs italian in cosul de cumparaturi.

Aceasta este singura condutie principala pentru a participa la concursul pe care LIDL il desfasoara in momentul de fata, iar dupa ce faceti cumparaturile si aveti un bon cu care sa dovediti asta, trebuie doar sa va inscrieti pe website-ul companiei.

Premiile pe care LIDL le ofera clientilor sunt un frigider de la Fram, 5 aparate pentru spuma de lapte, si 10 vouchere in valoare de 200 de LEI fiecare, deci merita sa aveti in vedere acest concurs acum.

Toate premiile sunt oferite pentru oricare dintre clientii din Romania, iar din moment ce produsele in stil italian sunt vandute in toata tara, puteti merge oriunde pentru a le cumpara si a avea sansa de a castiga tot ceea ce este oferit pentru noi de catre companie.

Promotia este in desfasurare doar pana pe data de 10 iulie 2022, deci mai aveti la dispozitie putine zile pentru a incerca sa intrati in posesia premiilor care sunt oferite pentru noi, asa ca e bine sa va grabiti si sa va incercati norocul.

Avand in vedere ca destul de multa lume participa la concursurile de acest gen pe care LIDL Romania le desfasoara, e bine sa fiti constienti si de faptul ca sansele voastre de castig depind destul de mult de numarul de participanti.

LIDL Romania mai are si alte promotii de acest gen in desfasurare acum, asa ca trebuie doar sa va orientati dupa ceea ce v-ar putea interesa pentru a castiga premiile care sunt oferite pentru noi.