Netflix: Lista cu noile Filme si Seriale care vor fi lansate in iulie in Romania

Netflix Lista noile Filme Seriale lansate iulie Romania

Netflix a publicat o notificare pentru toti romanii care se uita la filmele, serialele, documentarele, desenele animate, disponibile in platforma de streaming video la cerere, iar asta pentru ca a dezvaluit in mod oficial tot ce va fi disponibil in luna iulie. Vorbim despre cateva titluri extrem de interesante pe care Netflix ni le va pune la dispozitie, unele dintre ele fiind disponibile deja, in timp ce altele vor fi publicate in cursul saptamanilor urmatoare pana la final de luna.

Netflix incepe lista cu Stranger Things 4: Volumul 2, care a fost publicat in data de 1 iulie, si pe care probabil ca unii dintre voi l-ati vazut deja in totalitate din moment ce au trecut deja cateva zile bune de cand este disponibil pentru noi. Lista continua cu How to Build a Sex Room, pe care Netflix intentioneaza sa il puna in distributie incepand cu data de 8 iulie, si cel mai probabil va genera destul de multe discutii in randul abonatilor care sunt interesati si de ceva diferit in platforma.

Netflix lanseaza The Gray Man, sezonul 6 al Better Call Saul in iulie

How to change your mind va fi disponibil din data de 12 iulie in cadrul platformei Netflix, impreuna cu My daughter’s killer, ambele filme pentru care au fost publicate deja trailere, deci daca vi se par interesante titlurile, puteti sa le urmariti acum. Sezonul 6 al Better Call Saul este anuntat pentru lansare in data de 14 iulie, si mai mult ca sigur este asteptat de catre foarte multi dintre fanii seriei, mai ales ca exista zvonuri privind incheierea serialului de catre companie.

Kung Fu Panda: The Dragon Knight este deasemenea anuntat ca fiind programat de catre Netflix pentru lansare in data de 14 iulie, la fel ca si Resident Evil, ambele titluri fiind extrem de interesante si asteptate de catre multa lume. The Gray Man este cel mai important film pe care Netflix il va lansa in 22 iulie, el avand o distributie de exceptie cu actori precum Ryan Gosling, Ana de Armas, Chris Evans, sau Wagner Moura, deci vorbim despre un titlu de exceptie care va fi oferit.

Netflix incheie luna cu sezonul 3 al Blown Away, tot pe 22 iulie, Alchemy of Souls pe 23 iulie, Car Masters: Rust to riches, sezonul 4, si sezonul 3 al Dream Home Makeover pe 27 iulie, ultimul titlu fiind The Most Hated Man on the Internet, iar asa se incheie toata luna.