La Sloviansk ar putea fi urmatoarea batalie importanta in Razboiul din Ucraina

Sloviansk urmatoarea batalie importanta Razboiul Ucraina

Sloviansk ar putea fi localitatea in care s-ar putea da urmatoarea batalie importanta in razboiul din Ucraina, iar asta deoarece ea este tinta mai multor grupuri ale armatei ruse care se indreapta spre acea zona, si care cu siguranta dori sa ocupe foarte rapid orasul, chiar daca armata Ucrainei opune o rezistenta substantiala in momentul de fata.

Marea Britanie a facut aceasta afirmatie in cadrul unei informari pe care a publicat-o cu privire la evolutia razboiului din Ucraina, iar dupa cum puteti vedea mai jos, vorbim despre o serie de previziuni care ne arata ca lucrurile urmeaza sa devina mult mai dificile pentru ucrainieni in cursul urmatoarelor zile.

“Probabil că Rusia continuă să-și consolideze controlul asupra Lysychansk și Luhansk Oblast. La nord, a trimis majoritatea unităților disponibile rămase din Grupurile de Forțe de Est și Vest pe axa Izium.

În ultima săptămână, forțele ruse au avansat probabil cu încă 5 km pe drumul principal E40 de la Izium, în fața rezistenței ucrainene extrem de hotărâte. Forțele ruse din Grupurile de Forțe de Est și Vest sunt probabil acum la aproximativ 16 km nord de orașul Sloviansk.

Având în vedere că orașul este, de asemenea, amenințat din partea Grupurilor de Forțe Centrale și de Sud, există o posibilitate realistă ca bătălia pentru Sloviansk să fie următoarea competiție cheie în lupta pentru Donbas.”