Simona Halep – Elena Rybakina, semifinala de totul sau nimic la Wimbledon 2022

Simona Halep Elena Rybakina semifinala Wimbledon 2022

Simona Halep – Elena Rybakina este una dintre semifinalele turneului de la Wimbledon 2022, iar astazi, incepand cu ora 16:45, jucatoarea romanca de tenis va trebui sa demonstreze lumii intregi de ce merita sa castige turneul de anul acesta, dupa o foarte lunga pauza. Simona Halep a obtinut un sir de victorii care i-au tinut pe fanii din intreaga lume cu sufletul la gura, insa duelul cu Elena Rybakina este unul pe care cu siguranta nu il va trata cu foarte multa usurinta, avand in vedere valoarea adversarei sale.

Simona Halep a cazut pe locul 18 la nivel mondial in perioada pandemiei de Coronavirus, iar asta din cauza faptului ca victoriile la turneele de Grand Slam au lipsit, insa cu Elena Rybakina isi poate recupera o parte din faima pierduta, si poate urca in clasamentul WTP inaintea celorlalte turnee importante. Inaintea meciului cu Elena Rybakina, Simona Halep are 12 victorii la rand in meciurile desfasurate la Wimbledon, reusind sa ramana neinvinsa din 2018 incoace, o realizare impresionanta pe care sigur nu va dori sa o piarda.

Simona Halep neinvinsa de 12 meciuri la Wimbledon

Elena Rybakina este cu 7 ani mai tanara decat Simona Halep, dar este plasata pe locul 23 WTA, deci la mica distanta fata de jucatoarea din Romania, iar spre deosebire de ea, vine cu o cu totul alta dorinta de victorie intr-un turneul de Grand Slam, inspecial unul precum Wimbledon 2022. In aceasta idee, meciul de tenis Simona Halep – Elena Rybakina ar trebui sa fie unul extrem de interesant, unul care sa ne arate intr-adevar de ce ambele jucatoare merita sa fie in aceasta faza a competitiei.

Meciul de tenis dintre Simona Halep si Elena Rybakina se va desfasura astazi in conditii destul de optime, cu o temperatura de maxim 24 de grade in Londa aproape de ora desfasurarii partidei, deci jucatoarele ar trebui sa poata oferi publicului un spectacol pe masura asteptarilor. Nu este asteptata nici ploaie in timpul partidei dintre cele doua jucatoare, deci in mod teoretic nu ar trebui sa existe nimic care sa le impiedice sa ne arate de ce merita sa ajunga in finala.

Al doilea trofeu pe care Halep il vrea la Wimbledon

Simona Halep, daca va reusi sa o invinga pe Elena Rybakina in semifinala de la Wimbledon 2022, ar trebui sa o intalneasca in finala pe castigatoarea meciului dintre Ons Jabeur si Tatjana Maria, doua jucatoare puternice care nu vor fi usor de invins. Meciul dintre cele doua jucatoare se desfasoara la ora 14:30, deci e posibil sa existe un rezultat final inainte ca meciul dintre Simona Halep si Elena Rybakina sa se termine, deci trebuie doar sa asteptam si sa vedem ce se va intampla.

Simona Halep a mai castigat doar o singura data turneul de la Wimbledon, in anul 2019, atunci cand a invins-o pe jucatoarea americana Serena Williams, astfel ca acum incearca sa obtina un nou triumf in aceasta competitie extrem de importanta. Jucatoarea din Romania s-a aratat foarte hotarata si increzatoare incapacitatea sa de a obtine o victorie in aceasta semifinala si a ajunge in finala de la Wimbledon 2022, asa ca ramane doar sa vedem daca va avea forta necesara in cursul meciului de astazi.

HAI SIMONA!