ING Romania ii invata pe clienti cum functioneaza economia (VIDEO)

ING Romania a inceput sa le trimita clientilor din toata tara mesaje de notificare prin email in care a inclus informatii cu privire la modul in care isi pot ingriji bugetul personal astfel incat el sa fie unul cat mai echilibrat.

Banca vrea sa ii ajute pe romani sa parcurga mult mai usor aceasta perioada complicata in care razboiul din Ucraina si pandemia de Coronavirus genereaza probleme pentru foarte multa lume, astfel ca daca ati primit notificarea, ar fi bine sa va uitati cu atentie la informatiile din ele.

In ultimele saptamani cei de la ING au creat mai multe materiale informative pentru a ii ajuta pe clientii din toata tara sa navigheze mai usor situatia economica dificila prin care trece toata tara, insa nu doar Romania, ci si tarile din regiunea noastra, iar clipul video de mai sus poate fi destul de elocvent.

ING a creat clipul pentru a-i invata pe oameni cum sa inteleaga mai usor economia unei tari, cum se pot face investitii, si nu doar atat. Desigur ca pentru multa lume aceste informatii nu par importante la o prima vedere, insa ele se pot dovedi a fi esentiale in aceasta perioada complicata pentru o intreaga lume.

„Află principiile de bază după care funcționează economia și ce poți face ca să fii protejat în orice situație. Cu toții ne dorim mai mult, mai bine, mai repede. Iar un credit te poate ajuta să îți satisfaci rapid o dorință în prezent. Cum te poți proteja însă de incertitudinea viitorului? Află care sunt avantajele și provocările unui credit de nevoi personale.”

Separat de informatiile despre cum functioneaza economia, cei de la ING au inclus in email-urile trimise oamenilor si informatii cu privire la modul in care ei isi pot ingriji bugetele pentru a-si asigura un viitor mai linistit, recomandandu-le atat depozite, cat si investitii inteligente care sa genereze bani.