BANCA Transilvania: Masura Importanta cu Impact pentru Clientii din Romania

BANCA Transilvania Masura Importanta Impact Clientii Romania

BANCA Transilvania a anuntat in mod oficial o masura foarte importanta pe care a luat-o pentru clientii din toata Romania, iar ea este una de impact, pentru ca incepand de acum ei pot beneficia de dobanzi mai mari la credite. Vorbim despre o masura de crestere a dobanzilor la credite pe care mai multe banci din Romania le-au laut in aceasta perioada, iar cei de la BANCA Transilvania nu fac distinctie si le ofera clientilor mai multi bani pentru economii.

BANCA Transilvania spune ca dobanzile cresc atat pentru depozitele in LEI, cat si pentru cele in valuta, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice, deci nu conteaza cine economiseste, pentru ca primeste mai mult. BANCA Transilvania ofera cele mai mari dobanzi la depozitele pe 1, 2, sau 3 ani de zile, iar aceasta este a doua majorare a dobanzilor in doar 3 luni de zile facuta de catre institutia fiannciara, cea anterioara avand loc in luna aprilie.

BANCA Transilvania: Masura Importanta cu Impact pentru Clientii din Romania

BANCA Transilvania a crescut dobanzile la depozitele in LEI, pentru persoanele fizice, la 4.75% la cele pe 1 luna, 5% la cele de 3 luni, 5.5% la cele de 6 luni, 6% la cele de 12 luni, 6.75% la cele pe 24 luni, si 7% la cele pe 36 de luni. Separat de acestea, BANCA Transilvania spune ca a modificat inclusiv dobanda anuala in cadrul contului de economisire KidCONT, ea fiind de 5% pe 12 luni, mai mare cu 0.75% fata de ceea ce oferea banca pana in momentul de fata.

BANCA Transilvania le ofera persoanelor juridice exact aceleasi dobanzi pentru depozite precum persoanelor fizice, deci nu exista vreo diferentiere din acest punct de vedere, iar asta simplifica lucrurile. Dupa cum puteti vedea si mai sus, cea ma imare crestere pentru dobanzile pe care BANCA Transilvania le ofera este in cazul depozitelor pe 36 de luni, cu 2%, astfel ca pastrarea banilor pentru perioade de timp mai lungi la banca aduce si banii cei mai multi.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau toate detaliile in legatura cu valorile dobanzilor care sunt inregistrate pentru depozite, asa ca daca vreti toate informatiile, ar trebi sa intrati acolo pentru a le vedea.