DIGI Mobil: Realizarea Impresionanta din Anul 2022 in Romania

DIGI Mobil Realizarea Impresionanta Anul 2022 Romania

DIGI Mobil, operator de telecomunicatii detinut de catre RCS & RDS in Romania, se plaseaza in momentul de fata pe locul 3 pe piata de telecomunicatii in baza numarului de clienti, iar in baza a ceea ce vedem in aceasta perioada, numarul continua sa creasca. Mai exact, in primele 6 luni ale anului 2022, cei de la DIGI Mobil au reusit sa atraga prin portare peste 360.000 de numere de telefonie fixa si mobila la nivelul intregii tari, conform ANCOM, o cifra cu adevarat impresionanta.

DIGI Mobil a reusit in 2021 sa atraga prin portare aproape 600.000 de numere de telefonie fixa si mobila,iar daca trendul din primele 6 luni ale anului 2022 va continua, atunci e posibil ca la final de an cifrele sa fie cu 20% mai bune decat anul trecut. Diferenta ar putea fi una foarte mare, iar asta in conditiile in care DIGI Mobil este de ani buni lider pe piata de telecomunicatii din Romania, si nu prea exista semne ca aecst lucru se va schimba prea curand.

DIGI Mobil ar putea avea portari record in anul 2022

DIGI Mobil are cele mai mici preturi pentru serviciile de telecomunicatii, ele devenind si mai mici in anumite situatii in baza ofertelor pe care le face grupul de telecomunicatii, iar succesul lor este clar vizibil in numarul de clienti atrasi in fiecare an in retea. DIGI Mobil face investitii constante in infrastructura sa pentru a le putea oferi clientilor din toata Romania doar cele mai bune servicii, si continua sa le ofere inclusiv preturi pe masura asteptarilor.

DIGI Mobil a oprit investitiile in reteaua 5G din Romania inca din cursul anului 2020, dar cu toate acestea, preturile mici pentru serviciile pe care le ofera sunt suficiente pentru a atrage foarte multi clienti in aceasta perioada si a ramane lider pe piata de portari. Ceid e la DIGI Mobil reusesc acest lucru cu preturile foarte mici pe care isi permit sa le stabileasca pentru serviciile pe care le ofera, iar avand in vedere succesul de pana acum, e improbabil ca ceva sa se schimbe prea curand.

DIGI Mobil are in momentul de fata mai multe oferte foarte bune pentru clientii persoane fizice, sau juridice, asa ca oricine e interesat sa profite de ele, o poate face fara probleme inainte ca promotiile sa dispara in totalitate de pe website-ul sau.