WhatsApp: Schimbarea Majora din iPhone si Android care e Aproape de Lansare

WhatsApp Schimbarea Majora iPhone Android Aproape Lansare

WhatsApp a lansat de-a lungul timpului foarte multe schimbari importante pentru utilizatorii care folosesc aplicatia de mesagerie pe iPhone si Android, iar altele sunt in curs de pregatire pentru lansare, si despre una importanta vorbim chiar acum. Mai exact, cei de la WhatsApp se apropie tot mai mult de lansarea unei noi functii importante pentru iPhone si Android in baza careia vom putea sterge mesajele trimise catre alte persoane chiar si dupa 2 zile si 12 ore de la expediere.

WhatsApp a gandit aceasta modificare majora pentru platforma de mesagerie intr-un asemenea mod incat oamenii sa se poata bucura de posibilitatea de a sterge un mesaj pe care l-au trimis din greseala la un moment dat catre o alta persoana. Functionalitatea pe care WhatsApp o testeaza in momentul de fata cu versiunile beta ale aplicatiei pentru iPhone si Android ne permite sa stergem mesajele atat din conversatiile noastre, cat si din cele ale altor persoane, fiind o extensie a unei functionalitati existente.

WhatsApp ne ajuta in sfarsit sa ne reparam greselil

WhatsApp Schimbarea Majora iPhone Android Aproape Lansare stergere mesaje
FOTO: Wabetainfo.

WhatsApp extinde la 2 zile si 12 ore posibilitatea de a sterge mesajele trimise catre alte persoane, sau 60 de ore, asta in timp ce in momentul de fata limita de timp pentru stergerea mesajelor este de o ora, 8 minute si 16 secunde. Vorbim despre o extindere mare a timpului in care putem sterge un mesaj care a fost trimis prin WhatsApp catre o alta persoana, dar masura este una extrem de buna, si desigur ca exista multi oameni care o apreciaza deja.

WhatsApp testeaza aceasta schimbare importanta deocamdata cu utilizatorii care folosesc versiunile beta ale aplicatiilor pentru iPhone si Android, insa desigur ca ea va fi lansata in mod public atunci cand se va considera ca este 100% pregatita. Nu se stie de cat timp va fi nevoie pentru a se ajunge la o asemenea concluzie, insa e de asteptat sa nu fie nevoie de o perioada prea lunga de timp pana cand o vom avea disponibila in mod oficial.

WhatsApp mai face si multe alte schimbari extrem de importante pentru aplicatia oferita pentru iPhone si Android, dar trebuie sa avem rabdare pana cand totul va fi disponibil in mod oficial pentru toata lumea in cursul lunilor urmatoare.