Orange: Mesajele Oficiale, ce Ofera Gratuit Pentru Clienti si cum Poti Profita

Orange Mesajele Oficiale Ofera Gratuit Clienti cum Poti Profita

Orange Romania a publicat doua informari importante care ii vizeaza pe clientii sai din toata tara in momentul de fata, iar asta pentru ca dezvaluie pentru toata lumea ceea ce a decis sa ofere gratuit in aceasta perioada, dar si ce putem face pentru a profita de tot. Mai exact, cei de la Orange Romania ne spun in primul rand ca in toata perioada de desfasurare a Turului Frantei, care este transmis in direct prin Orange TV/Go, avem posibilitatea de a castiga un voucher de 5.000 de LEI, cu detalii in aceasta pagina.

Orange ofera acest voucher in valoare de 5.000 de LEI pentru un magazin care comercializeaza biciclete, astfel ca-l putem folosi pentru a cumpara urmatoarea, sau urmatoarele, noastre biciclete, si totul daca urmarim Turul Frantei prin platforma operatorului. Cererea celor de la Orange este de a urmari Turul Frantei prin aplicatia Orange TV Go pe Eurosport 1, si aparent asa suntem inscrisi in mod automat in promotie, desigur daca facem asta pana in data de 24 iulie.

Orange ofera gratuit un voucher de biciclete, o aplicatie cu jocuri

Orange ii anunta deasemenea si pe romanii care vor sa-si ocupe in moduri noi timpul in aceasta vara ca le ofera posibilitatea de a incerca gratuit timp de o saptamana aplicatia Orange Games, care are o varietate de jocuri disponibile. Orange Games este o aplicatie disponibila doar pentru telefoanele cu sistem de operare Android, deci nu o puteti instala si pe iPhone, dar multumita ei va puteti bucura de o experienta inedita de a va juca pe telefoanele voastre.

Orange ofera o saptamana de gratuitate pentru a incerca platforma aceasta pe telefoanele noastre cu sistem de operare Android, iar multumita ei putem sa ne bucuram de jocuri lipsite de reclame, sau in-app purchase-uri. Ideea din spatele platformei gandite de catre operator este una foarte buna, pentru ca ofera o experienta de joc „curata” pentru oricare dintre clientii care decid sa beneficieze de acest lucru multumita acestei platforme speciale.

Orange are deasemenea si alte servicii interesante pe care le ofera pentru clientii din toata Romania, iar asta in conditiile in care are destule platforme speciale gandite pentru clientii din toata tara, ceea ce vine spre marele nostru beneficiu, pana la urma.