WhatsApp: Modificarea SECRETA in iPhone si Android, ce Nu vei mai Face pe Ascuns

WhatsApp Modificarea Secreta iPhone Android Nu Face Ascuns

WhatsApp face in secret o noua schimbare foarte importanta pentru utilizatorii cu telefoane iPhone si Android din intreaga lume, si este foarte important sa stii ce se intampla acum. V-am spus acum cateva saptamani ca in cadrul aplicatiei va fi implementata o functie care ne va permite sa parasim grupurile de conversatii in secret.

WhatsApp a gandit aceasta functie intr-un asemenea mod incat atunci cand parasim un grup de conversatii, nimeni nu va fi notificat in legatura cu disparitia noastra, exceptie facand administratorii. Chiar daca initial parea ca vom putea pleaca din grupuri pe ascuns fara probleme, se pare ca lucrurile au fost regandite de catre compania americana.

Dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai jos, in cadrul sectiunii cu informatii despre grupuri, va exista un meniu care ne va permite sa vedem fostii participanti ai grupurilor. Aceasta lista va fi vizibila in mod public pentru toti cei care fac parte dintr-un grup WhatsApp, nu doar pentru administratorii lor.

Ideea de a le permite si altor oameni decat administratorilor grupurilor de a vedea cine a fost intr-un anumit grup la un moment dat e una foarte buna, si era necesara. In ciuda acestui lucru, puteti vedea ca exista totusi o limita de 60 de zile in ceea ce priveste logurile cu privire la persoanele care au fost prezente in respectivul grup.

WhatsApp Modificarea Secreta iPhone Android Nu Face Ascuns lista grup participanti

WhatsApp va sterge automat din lista respectivelor grupuri toate persoanele care au fost prezente in ele, asa ca la 2 luni de la plecare nimeni nu va sti ca am facut parte din ele, exceptand administratorii. Era oarecum de asteptat ca o masura de acest gen sa fie implementata pentru a tine evidenta plecarilor din grupuri.

Deocamdata aceasta functie noua pentru WhatsApp este in plin proces de dezvoltare, fara a se sti cand anume va fi lansata in mod public in aplicatiile pentru iPhone si Android. Este de asteptat ca acest lucru sa se intample undeva in cursul urmatoarelor luni, dar deocamdata nu se stie foarte clar cand.