DIGI Mobil isi Atentioneaza Clientii din Romania, ce Trebuie sa Stie Oamenii

DIGI Mobil Atentioneaza Clientii Romania Trebuie Stie Oamenii

DIGI Mobil, al treilea cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania, a emis o notificare de atentionare pentru clientii din toata tara, si ea ar trebui sa fie cunoscuta de unii dintre ei. Conform website-ului companiei, clientii care vor sa-I foloseasca serviciile de roaming in SUA, ar putea avea probleme.

DIGI Mobil spune ca in SUA foloseste reteaua AT&T pentru a le oferi roaming clientilor, dar compania americana a inceput un proces de dezafectare a ei. Din aceasta cauza, e posibil ca atunci cand ajungeti in SUA si vreti sa folositi roaming-ul DIGI, sa nu puteti face acest lucru in anumite zone din tara.

Acordurile de roaming dintre furnizorii de servicii de telecomunicatii vizeaza inclusiv tipurile de retele care pot fi accesate de catre clientii fiecarei companii. In cazul acesta, accesul la reteaua 4G nu pare sa fi facut parte din acordul semnat intre cei doi operatori de telecomunicatii, deci asta ar putea fi o problema pentru unii.

DIGI Mobil are in Romania retele 2G, 3G, 4G, 5G, si clientii se pot conecta la oricare dintre ele, insa in afara tarii totul depinde de acordurile incheiate cu diversi parteneri. Daca in Europa veti putea folosi in roaming si alte retele decat cea 3G, iata ca in SUA ar fi indicat sa mai aveti o cartela de rezerva pentru zonele fara semnal.

DIGI Mobil Atentioneaza Clientii Romania Trebuie Stie Oamenii roaming AT&T

Daca vreti sa aflati in ce zone din SUA nu veti avea semnal daca vreti sa folositi o cartela DIGI Mobil in roaming, atunci ar trebui sa consultati website-ul AT&T. Acolo puteti vedea care dintre zonele unde exista infrastructura nu mai au turnuri active, sau in care se va face dezafectarea in perioada urmatoare.

DIGI Mobil le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a-I folosi serviciile in roaming intr-o varietate de tari de pe glob, insa iata ca exista si limitari. Desigur ca in majoritatea tarilor nu exista probleme de acest gen, dar acolo unde ele exista, e bine sa fiti intotdeauna pregatiti pentru neprevazut pentru a nu ramane fara semnal la telefon.