DACIA Duster 3: Plecarea IMPORTANTA si o Mare Necunoscuta Inainte de Lansare

DACIA Duster 3 Plecarea IMPORTANTA Mare Necunoscuta Inainte Lansare

DACIA Duster 3 se apropie incet, dar sigur, de lansare, iar saptamana trecuta am vazut deja ca primele teste cu unele dotari ale noii masini au inceput sa fie facute. Cei de la DACIA au ales sa nu prezinte lumii intregi design-ul pe care viitorul SUV il va avea, ci in schimb au decis sa ascunda sasiul sub caroseria unui Captur, dar modificat.

DACIA Duster 3 este asteptata cu mare interes de catre foarte multi fani ai DACIA din intreaga lume, insa o plecare foarte importanta facuta in iunie ar putea da multe peste cap. In mai a fost anuntat faptul ca Miles Nurnberger, omul care venise de la Aston Martin pentru a schimba design-ul masinilor DACIA, se intoarce de unde a plecat.

Decizia lui Nurnberger a surprins foarte multa lume, mai ales ca el a petrecut doar 6 luni la DACIA, si anunta ca vrea sa faca schimbari mari in design-urile pentru Bigster si Duster 3. Plecare sa inapoi la Aston Martin readuce deciziile privind design-ul noii masini la fostii designeri din cadrul companiei, dar nu se stie ce se va alege de schimbarile facute de el.

DACIA Duster 3: Plecarea IMPORTANTA si o Mare Necunoscuta Inainte de Lansare

DACIA Duster 3 facut in baza unor idei ale unui designer al Aston Martin ar fi fost o masina, poate, chiar extrem de interesanta, insa e greu de spus ce ar fi adus asta pe partea de pret. Avand in vedere ca DACIA este un brand low-cost, poate ca a fost greu de impact un designer de masini premium cu limitarile unui brand de acest gen.

Lansarea noii generatii de SUV romanesc este programata pentru ultima parte a anului viitor, cel mai probabil in toamna, in cadrul unei conferinte oficiale. Desigur ca in reprezentante, sau la clienti, DACIA Duster 3 ar urma sa ajunga la inceputul anului 2024, asa cum s-a intamplat si cu noua generatie a Logan.

DACIA Duster 3 ar putea fi mai scumpa decat modelele actuale, mai ales daca design-ul va fi unul cu mult modificat, si premium, asa cum spuneau unele zvonuri. In aceasta situatie diferentele de pret intre actualul model de SUV si cel nou ar putea depasi cu mult asteptarile foarte multor persoane.