Ucraina a Confiscat Bunuri de 1 Miliard de dolari de la Companii din Rusia si Belarus

Ucraina a Confiscat Bunuri de 1 Miliard de dolari de la Companii din Rusia si Belarus

Ucraina a confiscat bunuri in valoare de 1 miliard de dolari apartinand unor companii ruse si bieloruse care isi desfasurau activitatea pe teritoriul sau, iar aici vorbim despre un proces care a inceput dupa izbucnirea razboiului, si inca se desfasoara in aceasta perioada ca masura de raspuns la actiunile rusilor.

Ucraina sustine ca a confiscat deasemenea automobile in valoare de 35 de milioane de dolari care sunt folosite de catre armata sa in momentul de fata, iar aici vorbim despre ceva normal, care era de asteptat, avand in vedere ca atacurile rusilor au distrus multe dintre automobilele fortelor ucrainiene.

“Active de un miliard de dolari ale companiilor rusești și belaruse confiscate în Ucraina. Începând cu 24 februarie, instanțele ucrainene au confiscat activele companiilor ruse și belaruse în valoare de 39,5 miliarde de Hr (1 miliard de dolari), a raportat Departamentul de Investigații Strategice al Poliției Naționale.

Oamenii legii au confiscat și vehicule în valoare de 1,3 miliarde de ore (35 de milioane de dolari), care sunt folosite în prezent de forțele armate ale Ucrainei.”

author avatar
Redactia iDevice.ro