Formula 1: Mesajul Dezamagitor al lui Lewis Hamilton Inaintea Marelui Premiu al Ungariei

Formula 1 Mesajul Dezamagitor Lewis Hamilton Inaintea Marelui Premiu Ungariei

Formula 1 va continua in acest weekend cu marele premiu al Ungariei, iar desi asteptarile sunt mari, Lewis Hamilton a facut un anunt foarte dezamagitor. Pilotul britanic a spus ca echipa Mercedes inca mai are foarte multe de facut inainte de a exista asteptarea reala privind castigarea de noi curse.

Formula 1 nu a debutat bine pentru Lewis Hamilton in acest sezon, nu a continuat bine nici pana in momentul de fata, si se pare ca putine se vor schimba. Nu doar britanicul nu este increzator in sansele de reusita in viitoarele curse, cei de la echipa Mercedes fiind la fel de reticenti cu privire la performantele masinilor.

Mercedes a avut probleme majore cu masinile noi care sunt folosite in cursele de Formula 1 din acest sezon de catre Hamilton si Russell, iar progresul pentru rezolvarea lor e incet. Inclusiv sefii echipei germane spun ca inca exista multe de recuperat din punct de vedere al performantelor masinilor, iar Hamilton lucreaza din greu cu inginerii echipei.

Formula 1 va lua o pauza dupa Marele Premiu din Ungaria, astfel ca Mercedes va avea timp sa mai lucreze la problemele care au fost raportate de soferii sai. Lewis Hamilton a fost si va ramane extrem de implicat in tot acest proces, iar asta pentru ca alta solutie pentru rezolvarea problemelor nu exista.

“Totul este subiectiv. În cele din urmă, da, performanța noastră, rezultatul nostru a fost grozav weekendul trecut, dar nu am progresat în sensul că nu am mutat mașina înainte. În weekend-ul trecut am fost mai în urmă, dar până acum, ne-am bazat mult pe ceilalți eșuează. Am reușit să rămânem în fața celuilalt Red Bull, ceea ce a fost grozav, dar mai avem mult de lucru pentru a-l câștiga prin performanță, așa că pentru asta ne străduim și mai avem un drum lung. merge.” a declarat Hamilton

Lewis Hamilton spera ca in acest sezon de Formula 1 sa castige cel de-al optulea titlu de campion, insa sansele ca acest lucru sa se intample sunt extrem de mici. Avand in vedere ca Mercedes inca are probleme cu masinile sale, ramane de vazut in ce masura va reusi sa se plaseze pe o pozitie “decenta” la final de sezon.