Raiffeisen Bank: Anuntul Oficial, ce da Gratuit Impreuna cu VISA Clientilor

Raiffeisen Bank Anuntul Oficial Gratuit Impreuna VISA Clientilor

Raiffeisen Bank a gandit pentru clientii din toata Romania o masura despre care ar trebui sa stie toti cei care ii folosesc, sau vor sa-I foloseasca serviciile, iar asta pentru ca ofera gratuit ceva ce probabil ca putina lume si-ar imagina ca ar putea primi. In colaborare cu cei de la VISA, Raiffeisen Bank a decis sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a castiga bilete la Cupa Mondiala 2022, impreuna cu cateva console, si un joc dedicat pentru ele.

Raiffeisen Bank le spune romanilor din toata tara ca daca isi fac un cont Zero Simplu, au posibilitatea de a castiga o excursie gratuita la Finala Cupei Mondiale 2022, impreuna cu o persoana apropiata, ceva ce nu e tocmai usor de trecut cu vederea. Separat de aceasta excursie speciala pe care Raiffeisen Bank si VISA o ofera, exista deasemenea posibilitatea de a castiga 5 Smart TV-uri, dar si 5 console de gaming Playstation, impreuna cu jocul FIFA 2022.

Raiffeisen Bank: Anuntul Oficial, ce da Gratuit Impreuna cu VISA Clientilor

Raiffeisen Bank Anuntul Oficial Gratuit Impreuna VISA Clientilor finala cupa mondiala

Raiffeisen Bank le cere oricaror clienti, sau romanilor care nu ii sunt clienti, sa isi faca un cont Zero Simplu pentru a fi inscrisi in mod automat la aceasta promotie speciala pe care o deruleaza in momentul de fata in toata Romania. Va puteti activa un cont Zero Simplu direct din aplicatia Smart Mobile a celor de la Raiffeisen Bank, sau din oricare dintre agentiile din tara, iar metoda prin care faceti activarea depinde doar de voi, in final.

Raiffeisen Bank a gandit totul intr-un asemenea mod in care orice romani au sansa de a castiga oricare dintre premiile pe care le ofera impreuna cu VISA, si totul doar pentru o perioada limitata de timp pentru romanii interesati. Nu conteaza din care colt al tarii sunteti, iar asta pentru Raiffeisen Bank ne ofera fara limitari posibilitatea de a ii deveni clienti si de a castiga oricare dintre premiile actuale, asa ca merita sa va incercati norocul.

Raiffeisen Bank are pe website-ul sau toate detaliile cu privire la aceasta promotie speciala, la ceea ce ofera gratuit, si cum putem castiga totul, asa ca nu trebuie decat sa urmati pasii si sa vedeti daca veti avea norocul de a castiga tot ceea ce ofera.