Ucraina a Primit 4 Noi Sisteme HIMARS Donate de catre SUA

Ucraina a Primit 4 Noi Sisteme HIMARS Donate de catre SUA

Ucraina a primit 4 noi sisteme de rachete HIMARS, cele care produc distrugeri uriase pentru armata Rusiei, si va incepe sa le exploateze pe front pentru a incetini, sau a opri avansurile armatei ruse, ori pentru a sustine ofensivele care au dus deja la eliberarea unor localitati din zona Herson, controlata de rusi.

SUA a livrat sistemele de rachete HIMARS catre Ucraina, iar pana in 25 iulie ucrainienii au reusit sa distruga nu mai putin de 50 de depozite de munitie ale Rusiei, de pe teritoriul sau, multumita acestor rachete, asta desigur fara a lua in calcul si diversele vehicule distruse in cadrul altor atacuri.

“4 HIMARS suplimentare livrate în Ucraina. Ministrul ucrainean al apărării, Oleksii Reznikov, a mulțumit administrației americane pentru noul lot de lansatoare de rachete de înaltă precizie. „Ne-am dovedit a fi operatori inteligenți ai acestei arme”, a scris el pe Twitter.

Începând cu 25 iulie, forțele armate ucrainene au folosit HIMARS pentru a distruge aproximativ 50 de depozite de muniții rusești în Ucraina, potrivit lui Reznikov.”