Formula 1: Hamilton Lauda Masina Red Bull, ce spune despre Verstappen

Formula 1 Hamilton Lauda Masina Red Bull spune Verstappen

Formula 1 a intrat intr-o mica pauza in aceasta perioada, dupa ultima cursa de la Hungaroring, dar pilotii raman in continuare foarte conectati la campionatul din 2022. Unii dintre voi probabil stiti deja ca Lewis Hamilton s-a plasat pe pozitia a 2-a in ultima cursa de Formula 1, fiind pentru a 5-a oara la rand pe podium, dar este in continuare dezaamgit de masina Mercedes.

Lewis Hamilton s-a plasat tot in urma lui Max Verstappen in cursul weekend-ului trecut, si conform declaratiei de mai jos, el lauda mai mult masina Red Bull decat pilotul. Britanicul spune ca Red Bull are o masina extrem de buna din moment ce Max Verstappen a plecat de pe o pozitie slaba si a reusit sa castige cursa de Formula 1 cu un avans de 10 secunde.

Formula 1 este o competitie in care masina conteaza extraordinar de mult, iar cei de la Mercedes se apropie tot ma imult de rezolvarea problemelor reclamate de Lewis Hamilton. Intre timp, Max Verstappen continua sa castige curse, dar pilotul britanic ramane in continuare pe podium, fara sa obtina totusi o victorie in 2022.

Hamilton impresionat de masina F1 a Red Bull, nu de Verstappen

Lewis Hamilton ar fi castigat cursa de Formula 1 de la Hungaroring, conform sefului echipei Mercedes, Toto Wolff, dar asta numai daca nu ar fi avut probleme in tururile de calificare. El spune ca echipa se apropie totusi de a rezolva problemele reclamate de Hamilton, si de a-i oferi performantele de care are nevoie pentru a castiga urmatoarele curse.

Formula 1 Hamilton Lauda Masina Red Bull spune Verstappen lupta sampanie

“Dacă te uiți cu adevărat la cursa lui Max Verstappen, olandezul a început pe locul 10, a iesit in decor si a câștigat cursa cu 10 secunde avans. Asta spune aproape totul despre mașina lor. Am găsit ceva și evident că ne-am apropiat puțin, acum putând concura cu Ferrari-urile. Și sincer cred că într-o cursă dreaptă s-ar putea să nu fim atât de departe în urma lui Max.” a declarat Hamilton.

Formula 1 va continua cu o a doua parte a sezonului incepand din ultima saptamana a lunii august, astfel ca pana atunci Mercedes are suficient timp pentru a lucra la problemele masinii sale. Daca va reusi, sau nu, sa le rezolve, ramane de vazut, dar e clar ca exista interes major de a-I oferi lui Hamilton performantele de care are nevoie.