Netflix va Lansa un Abonament mai Ieftin, Cand vei Plati mai Putin pentru Filme, Seriale

Netflix Lansa Abonament Ieftin Cand vei Plati mai Putin Filme Seriale

Netflix a anuntat in mod oficial faptul ca va lansa un abonament mai ieftin pentru oricare dintre oamenii care vor sa vada filmele si serialele sale. Anuntul a fost facut de catre compania americana chiar in cursul lunii iulie, si vorbim despre celebrul abonament care va afisa si reclame in timpul vizionarii.

Netflix a confirmat ca va lansa acest abonament menit sa aduca noi abonati in cadrul platformei, insa a evitat sa spuna foarte clar si cand va face totul. Conform informatiilor furnizate pe cale neoficiala de catre cei din cadrul Netflix, se pare ca in prima parte a anului 2023 vom avea disponibil acest nou abonament.

Pretul final nu este cunoscut deocamdata, dar e foarte clar faptul ca vom vedea destule reclame in timp ce ne uitam la filme si seriale. Experienta pe care Netflix vrea sa o creeze va fi intr-o buna masura similara cu cea pe care o avem cand ne uitam la televizor, iar in final mai multi oameni ar trebui sa se aboneze la platforma.

Netflix vrea sa atraga milioane de abonati noi cu abonamentul acesta care va afisa reclame, deci ar trebui sa aiba un pret suficient de mic pentru a fi atractiv. Ideea platformei americane este de a prelua de la alte platforme de streaming video la cerere o idee care s-a dovedit a fi de succes, desi o face destul de tarziu.

Aceasta lansare a abonamentului cu reclame ar putea veni la pachet cu interzicerea folosirii conturilor pe mai multe dispozitive diferite. Cei de la Netflix lucreaza de ceva timp la aceasta schimbare majora pentru platforma, si ar putea forta oamenii sa faca trecerea la abonamentul ieftin pentru a genera venituri noi.

Netflix pregateste intre timp foarte multe filme si seriale noi pentru abonatii din intreaga lume, investind sute de milioane de dolari in continut nou. Desigur ca pana in momentul in care nou abonament va fi lansat vom afla mai totul in legatura cu el, chiar daca e posibil sa nu fie totusi pe placul oricaror utilizatori.