Ministrul Apararii Ucrainei Confirma un Numar Incredibil de Cladiri Distruse in Razboi

Ministrul Apararii Ucrainei Confirma Numar Incredibil Cladiri Distruse Razboi

Ministrul Apararii din Ucraina a dezvaluit numarul incredibil de mare de cladiri care au fost distruse de catre bombardamentele din Ucraina pana in momentul de fata, Rusia lansand mii de rachete, si un numar mult mai mare de obuze, iar conform informatiilor ucrainienilor, 140.000 de cladiri au fost distruse, sau au suferit pagube.

Ministrul Apararii din Ucraina spune ca 3.5 milioane de cetateni ai ucrainei si-au pierdut locuintele din cauza bombardamentelor care au avut loc pana acum, insa din pacate vorbim despre statistici care sunt in evolutie pentru ca razboiul este foarte departe de a se fi terminat, si nu se stie cand anume se va intampla asta.

Ministrul Apararii din Ucraina a cerut in repetate randuri furnizarea unor cantitati mai mari de arme si tehnica militara tarii sale, iar daca ne uitam la aceste cifre, este foarte usor de inteles de ce vin cereri de acest gen in aceasta perioada extrem de complicata pentru tara, cu distrugeri tot mai mari.

“140.000 de clădiri rezidențiale din Ucraina au fost distruse sau avariate începând cu 24 februarie.

Ministerul ucrainean a declarat că cel puţin 140.000 de clădiri au fost distruse sau avariate de la începutul războiului pe scară largă din Rusia, la 24 februarie, lăsând 3,5 milioane de ucraineni fără adăpost.”

author avatar
Redactia iDevice.ro