WhatsApp isi Dezvaluie SECRETUL, ce vrea sa Faca pe iPhone si Android Fara Sa Stii

WhatsApp Dezvaluie SECRETUL vrea Faca iPhone Android Fara Stii

WhatsApp continua sa faca in secret modificari importante pentru aplicatia de mesagerie folosita pe iPhone si Android in momentul de fata, iar dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, una extrem de importanta este in plina pregatire de lansare. Vorbim despre o schimbare majora pe care WhatsApp o face pentru utilizatorii de telefoane iPhone si Android din intreaga lume, ea avand menirea de a ne permite sa vedem cine a facut parte dintr-un grup.

WhatsApp lucreaza de cateva luni bune la aceasta schimbare importanta pentru grupurile de conversatii, si v-am vorbit despre ea in momentul in care a fost descoperita pentru prima oara in cadrul versiunilor beta ale aplicatiei pentru iPhone si Android. Avand in vedere ca procesul de dezvoltare continua, acum vedem cum a evoluat totul pana in momentul de fata, iar dupa cum puteti observa in imaginea de mai jos, un buton special e adaugat in interfata aplicatiei.

WhatsApp isi Dezvaluie SECRETUL, ce vrea sa Faca pe iPhone si Android Fara Sa Stii

WhatsApp va avea in sectiunea cu informatii despre grupuri un buton special, vizibil sub lista de participanti la acel grup, care ne va permite sa accesam sectiunea speciala in care vom putea vedea care au fost participantii la acel grup. Stiti deja ca vom putea parasi grupurile de conversatii fara ca vreo persoana, in afara de administratorii acelui grup, sa vada ca am facut asta, insa oamenii vor avea acces la o lista cu toti oamenii care au facut parte dintr-un grup in ultimele 60 de zile.

WhatsApp Dezvaluie SECRETUL vrea Faca iPhone Android Fara Stii sectiune participanti

Aceasta lista va fi accesibila de catre oricine, iar dupa 60 de zile participantii la acel grup de pe WhatsApp vor disparea complet din respectiva lista, fara a mai fi vizibili pentru cineva, deci e ca si cum nu ar mai fi fost acolo. Ideea in sine este una extrem de interesanta, iar asta pentru ca era nevoie de functii de acest gen in cadrul aplicatiei de mesagerie, si e bine ca intr-un final elesunt implementate pentru noi toti, chiar daca vin destul de tarziu.

Separat de aceasta functionalitate foarte importanta pentru WhatsApp, exista si altele care sunt in plin proces de dezvoltare pentru implementare, asa ca ramane doar sa vedem ce anume va mai fi integrat in cadrul aplicatiei pentru noi toti.