Orange Notifica Toti Clientii, ce ar Trebui sa aiba in Telefoane Acum

Orange Notifica Toti Clientii, ce ar Trebui sa aiba in Telefoane Acum

Orange a publicat o notificare pentru milioane de clienti din toata Romania, una despre care ar trebui sa stie oricine, si una care vine ca o veste excelenta. Vorbim despre o informare a celor de la Orange vis-a-vis de o aplicatie speciala despre care vorbeste in aceasta pagina, si care e utila pentru telefoanele Android.

Orange vrea sa ii ajute pe clientii sai din toata Romania sa scape de apelurile nedorite, in special de cele care sunt pentru campanii de tip phishing. In aceasta idee, le recomanda oamenilor sa instaleze in propriile dispozitive o aplicatie care se numeste Orange Telefon, si care poate fi de foarte mare ajutor pentru ei acum.

Aplicatia pe care grupul de telecomunicatii ne-o recomanda are menirea de a depista apelurile de tip spam, sau pe cele de la numere necunoscute pentru a si ca putem fi in pericol. Mai mult decat atat, Orange spune ca aplicatia este capabila sa ne spuna si daca urmeaza sa sunam un numar strain care ne-ar putea genera un cost suplimentar ridicat.

Orange spune deasemenea ca in cadrul aplicatiei putem crea un calendar cu apeluri pe care trebuie sa le facem, putem gestiona contactele, sau putem sa crea conferinte de apeluri. Totul este gandit pentru ca experienta de folosire a aplicatiei sa fie una cat se poate de buna, in final, ceea ce este cel mai bine pentru noi toti.

Orange stie foarte bine cat de important este pentru clientii sai din Romania sa aiba si aplicatii de acest gen disponibile, mai ales ca ele sunt gandite pentru binele nostru. Aplicatia este disponibila exclusiv pentru telefoanele cu sistem de operare Android, iar asta pentruc a doar in acest sistem de operare e permis controlul de acest gen.

Pentru telefoanele iPhone nu este oferit ceva similar de catre compania Orange in momentul de fata, ceea ce n-ar trebui sa vina totusi ca vreo surpriza. Daca sunteti interesati de aplicatie, o puteti descarca gratuit chiar acum in telefonul vostru, si o puteti folosi fara probleme in momentul de fata in Romania.