WhatsApp face din nou Schimbari IMPORTANTE in aplicatia de pe iPhone si Android

WhatsApp face din nou Schimbari IMPORTANTE aplicatia iPhone Android

WhatsApp face din nou schimbari importante in aplicatia pentru iPhone si Android, iar asta in conditiile in care vorbim despre ceva cerut de ani de zile. Stiti deja inca de acum cateva saptamani bune ca s-a decis implementarea unei functii suplimentare de protectie pentru logarea in noi telefoane, si acest sistem e extins acum.

WhatsApp vrea sa le ofere utilizatorilor din intreaga lume mai multa siguranta cand vine vorba despre protectia conturilor, astfel ca un nou nivel de securitate va exista in aplicatie. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, in momentul in care cineva incearca sa logheze un numar de telefon intr-un dispozitiv nou, cel vechi va primi o alerta.

Aceasta alerta ne va cere sa confirmam ca acel cont poate fi activat in noul dispozitiv, sau sa refuzam sa permitem acest lucru. WhatsApp implementeaza aici un sistem de securitate menit sa impiedice furtul conturilor, iar asta pentru ca multi oameni au fost pacaliti sa le ofere ahckerilor posibilitatea de a le fura usor conturile.

WhatsApp este constienta de acest lucru, si stie ca nu poate convinge pe toata lumea sa activeze sistemul de autentificare in 2 pasi, de exemplu. Pentru ca oamenii nu inteleg cum sa se protejeze mai eficient impotriva furturilor conturilor, compania americana cauta metode prin care sa faca singura acest lucru acum.

WhatsApp face din nou Schimbari IMPORTANTE aplicatia iPhone Android alerta autentificare

Alerta pe care o vedeti este deocamdata integrata in aplicatia pentru Android, dar ea va ajunge inclusiv in telefoanele iPhone destul de curand. In esenta, ea ne va oferi control total asupra posibilitatii de a loga un cont intr-un telefon nou, optiunile listate in cadrul ei fiind de a permite, sau de a nu permite, efectiv logarea contului intr-un alt telefon mobil.

WhatsApp stie ca masurile de acest gen sunt extrem de importante, in final, cand vine vorba despre protejarea conturilor oamenilor care folosesc platforma. Desigur ca deocamdata totul este doar in proces de dezvoltare, fara a se sti cand anume va fi lansata noua functionalitate, dar e bine ca se lucreaza la ea, in final.

Mult mai multe functii importante sunt in momentul de fata in plin proces de pregatire pentru lansare in cadrul WhatsApp, dar ramane de vazut cand anume vor fi ele disponibile in final pentru noi toti.