Vodafone Anunta o IMPORTANTA Decizie care-ti Face Vacanta Mult mai Buna

Vodafone Anunta IMPORTANTA Decizie Face Vacanta Mult Buna

Vodafone a anuntat o decizie foarte importanta pentru toti clientii din Romania in aceasta perioada, una despre care ar trebui sa stie oricine in momentul de fata, iar asta pentru ca ea vine ca o veste extrem de buna care nu ar trebui trecuta cu vederea, mai ales daca pleci in vacanta in afara Romaniei in perioada urmatoare.

Vodafone isi anunta clientii din toata tara in legatura cu faptul ca daca pleaca din Romania in vacanta, au ocazia de a vedea toate canalele de televiziune pe care grupul le transmite, totul multumita platformei Vodafone TV Go, pe care operatorul o are disponibila de ceva vreme pentru noi toti in tara.

Vodafone spune ca aceasta oferta speciala este disponibila pentru cartelele prepay de 5 euro, iar asta deoarece ofera pentru acestea beneficiile care sunt disponibile pentru extraoptiunea de 8 euro, aceasta aducand si accesul la toate canalele de televiziune din Romania care sunt disponibile in mod obisnuit prin Vodafone TV Go.

Vodafone ofera in Romania 80 GB de trafic de internet pentru extraoptiunea de 8 euro disponibila pentru cartelele prepay, impreuna cu 2.000 de minute nationala catre diverse tari din Europa, minute si SMS-uri nelimitate impreuna cu trafic de internet nelimitat in TokTok, facebook, WhatsApp, fiind deasemenea oferite clientilor.

Vodafone vrea sa ii ajute pe clientii din Romania sa urmareasca oricare dintre canalele de televiziune pe care le ofera prin Vodafone TV Go chiar si cand sunt in vacanta in strainatate, insa e bine sa stiti ca accesul ar putea fi restrictionat doar la utilizarea internetului mobil prin cartela, care in strainatate este limitat.

Vodafone ar trebui sa limiteze, in mod normal, accesul la canalele de televiziune din Romania in baza locatiei in care ne aflam, asa cum se intampla si in cazul altor furnizori de servicii de telecomunicatii, asa ca e bine sa stiti inclusiv acest lucru daca veti avea nevoie sa urmariti vreunul dintre canalele care sunt disponibile in platforma de streaming video la cerere.