WhatsApp face in SECRET o Schimbare Majora, ce a Promis Zuckerberg pentru iPhone, Android

WhatsApp face SECRET Schimbare Majora Promis Zuckerberg iPhone Android

WhatsApp pune in aplicare una dintre cele mai importante schimbari asteptate de catre sute de milioane de oameni din intreaga lume, una pe care o vedem cu surprindere oferita de catre compania americana pe iPhone si Android, iar asta pentru ca timp de ani, si ani, de zile, a gandit lucrurile total diferit.

WhatsApp s-a gandit intr-un final ca nu ar fi o idee rea daca le-ar oferi utilizatorilor din intreaga lume posibilitatea de a beneficia de ceva mai multa siguranta atunci cand se afla intr-un grup de conversatii, astfel ca numarul de telefon al oamenilor poate fi ascuns de acum incolo, daca administratorul acelui grup vrea asta.

WhatsApp ne arata in imaginea de mai jos, luata dintr-o versiune beta a aplicatiei pentru Android, cum va functiona noul sistem atunci cand va fi lansat, el fiind dezvaluit inca de acum cateva luni de catre CEO-ul companiei Meta, Facebook, Mark Zuckerberg, iar acum vedem intr-un final cum este gandit totul pentru noi.

WhatsApp va permite activarea functiei de a ascunde numarul de telefon al participantilor din conversatii doar pentru grupurile care sunt incluse in comunitati, deci nu si pentru grpurile obisnuite, deci deocamdata functionalitatea este destul de limitata in ceea ce priveste protejarea intimitatii oamenilor.

WhatsApp face SECRET Schimbare Majora Promis Zuckerberg iPhone Android ascunde numere telefon grup

WhatsApp le va permite doar dministratorilor de grupuri de conversatii sa activeze, sau nu, aceasta setare pentru grupul lor, deci oamenii obisnuiti nu vor putea face altceva decat sa verifice daca sunt protejati, sau nu, atunci cand sunt adaugati la un grup, si sa il paraseasca daca nu vor sa aiba numarul de telefon dezvaluit.

WhatsApp lucreaza in mod clar la aceasta functionalitate inca de acum cateva luni bune de zile, deci nu vorbim despre ceva care sa fie facut abia recent, deci ramane de vazut cat vom mai avea de asteptat pana in momentul in care totul va fi lansat in mod oficial de catre compania americana pentru noi toti.