UBER a fost Lansat in Baia Mare, este in 20 de Orase din Romania

UBER a fost Lansat in Baia Mare, este in 20 de Orase din Romania

Prin lansarea în Baia Mare, Uber este acum prezent în 20 orașe din România.

Începând de astăzi, locuitorii orașului Baia Mare pot comanda un Uber prin simpla apăsare a unui buton

Utilizatorii noi din Baia Mare beneficiază de un cod de reducere pentru cursele efectuate în primele zile de la lansarea aplicației*

București, 9 august. Începând de astăzi, aplicația Uber este disponibilă în Baia Mare.

Cu Baia Mare pe lista orașelor din țară, Uber este acum prezent în 20 orașe din România: București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila, Sibiu, Buzău, Bacău, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Arad, Târgu Mureș și Baia Mare.

Între 9 și 14 august, utilizatorii din Baia Mare se pot bucura de 4 curse reduse în aplicație, pentru călătorii de până la 11 lei, folosind codul HELLOBAIAMARE.

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe.

La fel ca în celelalte orașe din România, în Baia Mare Uber colaborează exclusiv cu șoferi licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor. Aici, Uber se lansează cu cel mai popular serviciu, UberX, oferind acces la călătorii sigure și convenabile cu timp de așteptare de doar câteva minute.

„Ne bucurăm să lansăm Uber în Baia Mare, unul dintre cele mai importante orașe din nordul României. Credem că utilizatorii vor călători prin oraș într-un mod mult mai eficient. Oamenii sunt din ce în ce mai interesați de transportul alternativ și ne bucurăm că le putem oferi locuitorilor din Baia Mare acces la tehnologia Uber, care conectează pasageri și șoferi pentru a îmbunătăți nivelul de siguranță al călătoriilor lor. – a declarat Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România, Slovacia și Statele baltice.

Mai mult decât o simplă călătorie

Pasagerii din Baia Mare beneficiază de o serie de opțiuni disponibile în aplicația Uber, printre care și accesul la informații despre șofer, afișând fotografia acestuia alături de rating, modelul și numărul mașinii. Mai mult decât atât, pasagerii pot urmări cursele în aplicație, atât înainte de sosirea mașinii la locul de preluare, cât și în timpul călătoriei, pot trimite statusul acesteia unui contact de încredere sau pot primi un PIN de verificare.