Atentionare Oficiala de la Posta Romana in Legatura cu un Pericol Serios

Atentionare Oficiala Posta Romana Legatura Pericol Serios

Posta Romana a publicat o atentionare extrem de serioasa pentru milioane de romani in legatura cu un pericol extrem de important despre care ei ar trebui sa stie in momentul de fata, iar asta pentru ca pot ramane foarte rapid fara banii din conturi.

Posta Romana ii avertizeaza pe toti romanii in legatura cu faptul ca o presupusa companie din Norvegia, numita Remitly, ar facilita transferurile de bani pentru clientii sai, dar totul este o inselatorie, iar mai jos puteti vedea toate detaliile despre care trebuie sa stiti.

Poșta Română a fost sesizată de clienții săi că numele său este vehiculat de un serviciu de transfer de bani din Norvegia!

Astfel, site-ul presupusei companii Remitly, la modalitatea de transfer bani către România, indică, printre partenerii săi, și Poșta Română.

Acest lucru este o înșelătorie! Poșta Română nu are încheiat cu această companie din Norvegia (Remitly) niciun acord pentru realizarea serviciului de transfer de bani. Sigla companiei este folosită în mod abuziv.

Atentionare Oficiala Posta Romana Legatura Pericol Serios remitly
Pagina falsa a Remitly care promite transferuri de bani pentru clientii Posta Romana.

Pentru a beneficia de serviciul transfer de bani în siguranță, prin întermediul Poștei Române, accesați website-ul. Servicii expeditori/Transfer de bani, unde puteți găsi partenerii tradiționali ai companiei.

Poşta Română se delimitează total de aceste practici de fraudare, în care numele instituţiei este folosit în mod abuziv, şi le aminteşte clienţilor săi că singurele informaţii reale cu privire la activitatea companiei se regăsesc doar pe site-ul oficial www.posta-romana.ro și pe pagina oficială de Facebook.