Hotararea Netflix care Aduce Schimbari MAJORE pentru Milioane de Abonati

Netflix Anuntul OFICIAL Decizie Bucura Multi Abonati

Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere din toata lumea, face una dintre cele mai mari schimbari din istoria sa, iar asta pentru ca este nevoita sa le ofere abonatilor din toata lumea ceva nou in aceasta perioada. Daca ati urmarit ceea ce a facut Netflix in ultimul an, atunci stiti ca de cateva luni bune le ofera abonatilor posibilitatea de a se juca in cadrul platformei sale de streaming cu unul dintre titlurile disponibile.

Inca de la bun inceput platforma de jocuri a fost disponibila intr-un numar limitat de tari, pentru un numar limitat de utilizatori, ea fiind lansata treptat in tot mai multe locatii, insa chiar si asa, numarul celor care se joaca este foarte limitat. Conform unor informatii venite de la o companie specializata in analizarea jocurilor pe care Netflix le ofera, doar 23 de milioane de descarcari au fost inregistrate de acestea, iar zilnic doar 1.7 milioane de oameni se joaca.

Netflix este hotarata sa acorde importanta mult mai mare jocurilor

Jocurile vor avea un rol mult mai important in cadrul Netflix in cursul anilor urmatori, iar asta pentru ca exista peste 220 de milioane de abonati care se uita la continutul din platforma, iar printre ei se numara foarte multi gameri. Pana la final de an, inca 50 de jocuri noi ar trebui sa fie disponibile pentru toata lumea, chiar daca nu se stie cat de bune vor fi ele, scopul este totusi de a se aduce un numar cat mai mare de titluri pentru toti oamenii, cat mai rapid.

Netflix incearca sa lege jocurile de filmele si serialele populare din platforma, cum ar fi The Witcher, Stranger Things, Too Hot to Handle, si nu numai, scopul fiind de a le oferi oamenilor o poveste similara cu cea pe care o urmaresc deja. Deocamdata strategia Netflix nu a avut extrem de mare succes in randul abonatilor care urmaresc filmele si serialele, insa scopul companiei este de a aduce si mai multe titluri familiare pentru abonatii sai.

Exista foarte multe platforme care au jocuri similare cu cele pe care le ofera platforma de streaming video la cerere, dar cu o baza atat de mare de abonati, va avea cu siguranta cum sa convinga mai multa lume sa-I incerce jocurile in urmatoarea perioada.