Romanii pusi in Garda de DNSC din Cauza unor Nou Fraude Online

Romanii pusi in Garda de DNSC din Cauza unor Nou Fraude Online

Romanii din toata tara sunt din nou pusi in garda de catre cei de la DNSC din cauza unor noi fraude online care sunt in plina derulare in intreaga lume, iar de aceasta data ele se folosesc de identitatea vizuala a Steam pentru a pacali oamenii, si eventual a le fura datele de logare.

Agentia guvernamentala din Romania le recomanda oamenilor sa evite furnizarea de date personale, financiare, sau autentificare, pe astfel de website-uri care sunt gandite numai in scopul de a ne fura datele.

Comunitatea de gaming este vizată în ultimul timp de multiple tentative de fraudă online. Atacatorii copiază identitatea vizuală a unor platforme de gaming cu reputație, cum ar fi Steam, creează pagini de tip #phishing care arată similar cu cele legitime și le plasează pe domenii cu denumiri apropiate de original.

Evitați furnizarea de date personale, date financiare sau date de autentificare pe astfel de site-uri și verificați mereu în browser-ul de internet că vă aflați pe site-ul legitim!

Evitați accesarea link-urilor sau atașamentelor din mesaje nesolicitate venite din surse necunoscute.

Verificați de fiecare dată adresa expeditorului din sursa mesajului primit. De multe ori atacatorii maschează numele real.