Informarea DIGI RCS & RDS pentru Clientii din Romania, Ce Ofera Special Exclusiv Astazi

Informarea DIGI RCS & RDS Clientii Romania Ofera Special Exclusiv Astazi

DIGI RCS & RDS, cel mai mare grup romanesc de telecomunicatii, a publicat o informare oficiala foarte importanta pentru toti clientii sai din Romania, iar asta pentru ca exclusiv astazi a pregatit ceva special pentru clienti. Vorbim despre decizia celor de la DIGI RCS & RDS de a transmite Supercupa Europei dintre Real Madrid – Eintracht Frankfurt live pe DIGI 4K pentru clientii din toata Romania, astfel ca daca aveti extraoptiunea 4K, o veti putea vedea in aceasta seara.

Real Madrid – Eintracht Frankfurt este live de la ora 22:00 pe DIGI 4K de pe stadionul din Hampden Park din Glasgow, iar DIGI RCS & RDS le va permite clientilor sa vada totul la cea mai buna calitate posibila in aceasta seara. Dupa cum prea bine stiti deja, DIGI RCS & RDS transmite meciurile in format 4K prin extraoptiunea 4K doar daca aveti un televizor compatibil, deci veti putea vedea live Real Madrid – Eintracht Frankfurt doar daca aveti si un asemenea tip de televizor.

DIGI RCS & RDS transmite Real Madrid – Eintracht Frankfurt live prin DIGI 4K

DIGI 4K este unul dintre cele 2 canale de televiziune pe care DIGI RCS & RDS le-a inclus in extraoptiunea 4K pentru clienti, Eurosport 4K fiind al doilea, dar meciul de fotbal Real Madrid – Eintracht Frankfurt este live doar in canalul propriu. Streaming video pentru Real Madrid – Eintracht Frankfurt este oferit de catre DIGI RCS & RDS pentru cei care au un cont in platforma DIGI Online, iar asta pentru ca puteti vedea meciul pe Digi Sport 1, dar nu si in format 4K prin aceasta platforma.

DIGI RCS & RDS transmite live Real Madrid – Eintracht Frankfurt inclusiv in format 4K pentru ca le-a promis clientilor transmisiuni live la calitate ultra HD, iar un eveniment de acest gen ar trebui sa poata fi vazut la cea mai inalta calitate posibila. Extraoptiunea 4K costa doar 5 LEI la DIGI RCS & RDS, iar meciul live Real Madrid – Eintracht Frankfurt este doar una dintre competitiile sportive care sunt transmise prin intermediul ei pentru oricare dintre romanii dornici sa activeze extraoptiunea.

Real Madrid – Eintracht Frankfurt live pe DIGI 4K prin DIGI RCS & RDS de la Supercupa Europei incepe la ora 22:00, insa pe acelasi canal de televiziune veti putea vedea si in avans emisiunile sportive care sunt facute special pentru acest eveniment. Daca sunteti deja client al DIGI RCS & RDS si aveti un abonament de televiziune digitala, atunci puteti activa rapid si extraoptiunea 4K pentru a vedea in aceasta seara meciul live Real Madrid Eintracht Frankfurt la calitate inalta pentru cea mai buna experienta sportiva posibila.