VIDEO Dramatic cu Oamenii Evacuati din Zonele de Lupte Intense ale Razboiului din Ucraina

VIDEO Dramatic Oamenii Evacuati din Zonele Lupte Intense ale Razboiului din Ucraina

Razboiul din Ucraina dureaza de peste 5 luni de zile, iar situatia devine tot mai tragica pentru foarte multe persoane, in special cele care traiesc la marginea, sau in interiorul, zonelor cu lupte intense, iar clipul video de mai jos ne arata cum se fac evacuarile din cadrul acestora, pentru cei care vor sa fie evacuati de acolo.

Armata Rusiei bombardeaza fara oprire casele civililor, si nu numai, in Ucraina in momentul de fata, iar armata si voluntarii ucrainieni incearca sa evacueze cat mai multe persoane din zonele in care au loc bombardamente constante, uneori si cu mai multa “convingere” decat ar vrea oamenii sa accepte, dar totul spre binele lor.

Unii dintre ucrainieni refuza sa-si paraseasca casele, in ciuda faptului ca rusii si-au dovedit cruzimea in orasele de langa Kiev in care au ucis civili nevinovati, insa chiar si asa, nu toata lumea vrea sa-si paraseasca acum casa pentru siguranta unor locuri indepartate, poate fara a se mai putea intoarce vreodata acasa.

“Acest videoclip arată cât de periculos este pentru voluntarii ucraineni care continuă să călătorească pe linia frontului să evacueze civili în zonele în care armata rusă avansează. Voluntarul Ignat a petrecut 15 minute vorbind cu această doamnă în vârstă în timp ce era sub focul de artilerie puternică.”