Masura WhatsApp pentru Miliarde de Utilizatori cu iPhone si Android

Masura WhatsApp Miliarde Utilizatori iPhone Android

WhatsApp continua sa faca in secret schimbarile importante pentru telefoanele iPhone si Android pe care foarte multi utilizatori din intreaga lume le asteapta de ceva vreme, ele fiind gandite pentru a ne oferi o experienta de utilizare mult mai buna. Cea despre care vorbim acum are in centru o functie speciala care ne ofera posibilitatea de a seta ca adaugarea persoanelor in grupurile de conversatii WhatsApp sa fie aprobata doar de catre administratori.

De ani de zile grupurile WhatsApp sunt in centrul conversatiilor din cadrul platformei de mesagerie, iar asta pentru ca oamenii comunica mult mai usor in cadrul lor, iar compania americana stie foarte bine acest lucru in momentul de fata. In aceasta idee, vrea sa le ofere administratorilor de grupuri posibilitatea de a controla mai bine cine intra intr-un anumit grup WhatsApp, fara a bloca totusi total accesul la el, ideea in sine fiind foarte buna.

WhatsApp le permite administratorilor sa decida cine intra in grupurile de conversatii

Multumita acestei schimbari, grupurile de conversatii din WhatsApp pot ramane deschise pentru toata lumea, insa administratorii sunt cei care au control asupra persoanelor care pot, sau nu, sa faca parte din ele. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata interfata care ne va permite sa controlam cine intra, sau nu, intr-un grup de WhatsApp, iar asa ca administratori va trebui sa aprobam fiecare cerere de intrare in grup.

WhatsApp ne va afisa o notificare in momentul in care o persoana vrea sa intre in grupul nostru de conversatii, accesarea ei urmand a ne duce direct la sectiunea in care trebuie sa aprobam, sau sa respingem, cererea de intrare in grup. Totul este gandit intr-un asemenea mod incat sa fie foarte usor de utilizat, ceea ce este o veste excelenta pentru noi, mai ales ca e posibil ca in anumite grupuri sa fie si foarte multe persoane care sa vrea sa intre.

Masura WhatsApp Miliarde Utilizatori iPhone Android aprobare administratori

Nu se stie deocamdata cand anume va fi lansata aceasta functionalitate pentru WhatsApp, mai ales ca ea este in dezvoltare de ceva vreme, deci trebuie sa avem rabdare pentru ca totul sa ne fie oferit in mod oficial de catre compania americana.