Vestile Importante ale Orange, ce Pot Primi GRATUIT Milioane dintre Clienti

Vestile Importante Orange Primi GRATUIT Milioane Clienti

Orange are noi vesti foarte importante pentru clientii din toata Romania, iar ele sunt grozave pentru ca dezvaluie ceea ce le este oferit gratuit celor care decid sa profite de o noua promotie speciala care este acum in plin proces de derulare. Cei de la Orange au deschisa de ceva vreme o campanie speciala care are denumirea Pinata Party, scopul sau fiind de a le oferi clientilor din Romania o serie de premii gratuite pentru ca folosesc serviciile operatorului, cu detalii in aceasta pagina.

Pinata Party este o promotie deschisa tuturor clientilor din Romania ai grupului de telecomunicatii Orange Romania, astfel ca nu conteaza daca aveti abonament, sau cartela, pentru ca veti putea participa fara probleme la aceasta promotie speciala. Vorbim despre o varietate de premii care sunt oferite gratuit de catre Orange Romania clientilor, dar in centrul lor stau 10 telefoane Samsung GALAXY S22 Ultra 5G, 10 Samsung GALAXY Buds2 si 15 baterii externe Hama.

Vestile Importante ale Orange, ce Pot Primi GRATUIT Milioane dintre Clienti

Orange Romania ofera deasemenea si mii de alte premii sub forma de trafic de internet, minute nationale si internationale, acces la platforma Orange TV, deci aveti ce sa castigati, insa numai daca alegeti sa participati la campanie. Conform regulamentului publicat de catre operator, oricine este inscris in mod automat daca aduna un minim de 1000 de puncte in cadrul acestei promotii speciale, deci trebuie sa aveti acest lucru in vedere in momentul de fata.

Participarea poate fi facuta exclusiv prin intermediul aplicatiei Orange pentru iPhone si Android, deci nu trebuie sa va ganditi ca puteti participa inclusiv prin intermediul website-ului sau, pentru ca situatia este complet diferita. Desigur ca puteti participa foarte rapid la aceasta promotie speciala care este chiar acum in derulare, dar trebuie sa adunati numarul minim de puncte pe care Orange Romania il impune ca obligatoriu pentru toata lumea.

Orange incearca sa rasplateasca fidelitatea clientilor sai cu aceasta campanie speciala pe care o deruleaza in momentul de fata, si e bine sa participati la ea inainte ca ea sa dispara, sau premiile sa se schimbe cu altele care nu va intereseaza.