WhatsApp Face iar Schimbari in SECRET pe iPhone si Android, ce vom Primi

WhatsApp Face Schimbari SECRET iPhone Android vom Primi

WhatsApp pentru iPhone si Android trece iar prin schimbari importante in aceasta perioada, iar in secret compania din spatele celei mai mari platforme de mesagerie pregateste alte schimbari majore. Una dintre cele care a fost descoperita recent vizeaza felul in care numerele noastre de telefon sunt vizibile pentru diverse companii cu care interactionam prin WhatsApp de pe iPhone si Android atunci cand avem o problema, sau cerem informatii despre anumite produse.

WhatsApp lucreaza la o modificare pentru aplicatia sa in baza careia atunci cand comunicam cu o companie care are cont in platforma, vom putea alege daca ea va vedea numarul nostru de telefon, sau nu. In momentul de fata, atunci cand dam un mesaj unei companii, ea vede automat numarul nostru de telefon, insa WhatsApp vrea sa schimbe acest lucru pentru a ne ajuta sa ne pastram in siguranta numerele de telefon, chiar daca in unele situatii e necesara partajarea lor.

WhatsApp Face iar Schimbari in SECRET pe iPhone si Android, ce vom Primi

WhatsApp a gandit un sistem pe care-l puteti vedea mai jos pentru a putea alege daca le oferim companiilor cu care interactionam acces la informatii despre numarul nostru de telefon, sau nu, cand il cer. Daca nu il oferim in acest mod, e posibil sa fie nevoie sa-l oferim manual pentru ca ele sa poata avea o idee cu ce client discuta, in special daca e vorba despre o identificare automata in baza lor de date cu clienti, deci e bine sa aveti si asta in vedere.

WhatsApp nu a oferit vreo informatie oficiala cu privire la aceasta schimbare, dar asta nu e tocmai vreo surpriza din moment ce stim cu cat de multa intensitate lucreaza la imbunatatirea securitatii platformei. E de asteptat ca aceasta functionalitate sa fie implementata intr-un mod foarte similar cu ceea ce vedem in imaginea de mai jos, doar ca nu se stie foarte clar cand anume ar urma sa se intample acest lucru din moment ce ea inca este in dezvoltare.

WhatsApp Face Schimbari SECRET iPhone Android vom Primi ascunde numar companii

WhatsApp mai lucreaza si la alte schimbari foarte importante in momentul de fata, si vrea sa le ofere in mod oficial pentru iPhone si Android, dar trebuie sa avem rabdare pentru ca totul sa fie suficient pregatit.