Schimbarile din DACIA Duster 3, ce Alegeri foarte Importante sunt Asteptate

Schimbarile DACIA Duster 3 Alegeri Importante Asteptate

DACIA Duster 3 este versiunea de generatie a 3-a a SUV-ului produs de catre DACIA, masina fiind in plin proces de dezvoltare de foarte multa vreme, iar lansarea sa este foarte aproape, dupa cum prea bine stiti multi dintre voi deja. DACIA Duster 3 este o masina care vine cu foarte multe schimbari foarte bune pe care clientii DACIA le asteapta de foarte multa vreme, insa cateva alegeri foarte interesante sunt dezvaluite ca zvonuri inainte de lansare.

DACIA Duster 3 urmeaza sa vina cu motorizari noi pentru clienti, in special cand vine vorba despre modelele hibride, cele care ar urma sa includa cea mai multa tehnologie, multumita tractiunii hibride, chiar integrale. Desigur ca motoarele diesel dispar din DACIA Duster 3, asa cum s-a intamplat cu Logan 3 si Sandero 3, cei de la DACIA ramanand doar la benzina si GPL pentru acele modele, iar cu Jogger introduc si propulsia hibrida pentru clientii care sunt dornici.

Schimbarile din DACIA Duster 3, ce Alegeri foarte Importante sunt Asteptate

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie lansata si in cel putin o versiune hibrida, unele zvonuri dand aceasta schimbare ca sigura, dar desigur ca nimic nu este sigur pana cand DACIA va anunta noile modele de masini. Conform zvonurilor celor mai recente venite de la presa din Polonia, se pare ca DACIA Duster 3 ar putea avea un motor de 1.2 litri, cu numele de cod HR12, plus un motor electric de 48V, pentru un total de 130 de cai putere pe care se va putea baza masina.

DACIA Duster 3 are deasemenea anuntata si posibila lansare intr-o versiune cu motor de 1.3 litri 12V, care dezvolta 130 – 160 de cai putere, dar acest model ar urma sa ajunga pe piata la ceva timp distanta de cele initiale. Acestea sunt doar motoarele hibride, insa ar urma sa existe si motoare pe combustibil, unul 1.0 TCe de 90 de cai putere si unul 1.0 Eco-G GPL de 100 de cai putere fiind zvonite, dar e greu de spus daca asa vor arata in final configuratiile.

DACIA Duster 3 ar urma sa fie prezentata in toamna anului viitor de catre cei de la DACIA, la o data inca necunoscuta, asa ca ramane sa vedem care vor fi, in final, planurile celor de la DACIA.