Raiffeisen Bank: IMPORTANTA Informare Oficiala, Masura Luata de catre Banca

Raiffeisen Bank IMPORTANTA Informare Oficiala Masura Luata Banca

Raiffeisen Bank a publicat o informare foarte importanta despre care trebuie sa stie toti clientii din Romania astazi, ea confirmand in mod oficial pentru toata lumea faptul ca in cursul zilei de maine, 15 august, unitatile bancii vor fi inchise. Vorbim despre o masura pe care Raiffeisen Bank o ia in toata tara pentru ca Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului este una importanta pentru Romania, astfel ca angajatii sai se vor bucura de o zi in care nu vor lucra.

Raiffeisen Bank spune ca agentiile din Romania vor fi inchise in cea mai mare parte, iar asta pentru ca vor ramane deschise cele care se regasesc in centrele comerciale, asa cum se intampla inclusiv la alte banci din Romania maine. Pe website-ul celor de la Raiffeisen Bank veti gasi o lista a tuturor agentiilor bancare la care vom putea merge maine pentru a rezolva orice fel de probleme am avea, dar ele vor fi deschise cu orar limitat, si posibilitati limitate.

Raiffeisen Bank: IMPORTANTA Informare Oficiala, Masura Luata de catre Banca

Raiffeisen Bank IMPORTANTA Informare Oficiala Masura Luata Banca program agentii sfanta maria
Programul agentiilor Raiffeisen Bank de Sfanta Maria 2022.

Decizia celor de la Raiffeisen Bank n-ar trebui sa fie o surpriza, iar asta pentru ca asa se intampla in cazul fiecarei sarbatori foarte importante, pentru care se ofera si o zi libera legala, insa puteti vedea ca nu toti angajatii se pot bucura de o zi de vacanta. Dupa cum scrie si pe website-ul celor de la Raiffeisen Bank, programul agentiilor din toata tara variaza intre orele 09:00 si 22:00, in functie de centrul comercial in care se afla respectiva agentie.

Raiffeisen Bank va avea deschise unele agentii chiar si timp de 12 ore in cursul zilei de maine, in timp ce altele vor fi deschise pentru doar 4 ore, asa ca e bine sa va uitati cu atentie pentru a vedea in care puteti merge pentru a rezolva orice fel de probleme. In toata aceasta perioada, Raiffeisen Bank va avea deschis serviciul pentru relatii cu clientii, astfel ca orice fel de probleme urgente ar putea aparea, e bine sa stiti ca veti avea cum sa le rezolvati.

Raiffeisen Bank are pe website-ul sau toate detaliile cu prvire la programul agentiilor care sunt deschise in toata tara, asa ca puteti afla informatiile necesare pentru a putea gasi solutii pentru orice fel de probleme ati putea avea.