DACIA: Noua Masina IMPORTANTA si un Parteneriat Surprinzator Dezvaluit

DACIA Noua Masina IMPORTANTA Parteneriat Surprinzator Dezvaluit

DACIA este unul dintre cele mai puternici si mai surprinzatori producatori auto din Europa, reusind sa vanda sute de mii de vehicule in zeci de tari de pe continent, dar si in multe alte locatii de pe planeta, totul in timp ce confrunta cu o concurenta serioasa pe toate planurile. Recent cei de la DACIA au luat decizia de a lansa Jogger, un nou model de masina, primul care va fi disponibil in versiune hibrida, care are un public tinta destul de apropiat de cel al Duster.

DACIA prezinta Jogger ca o masina perfecta pentru drumetii, inclusiv in padure, cam la fel ca si Duster, doar ca spre deosebire de batranul SUV, in cazul Jogger face si promovare pe masura “misiunii” in care isi lanseaza masina. Cei de la DACIA ar fi intrat intr-un parteneriat cu Decathlon, conform presei din Franta, pentru a promova modelul Jogger ca o masina perfecta pentru drumetii, inclusiv cand vine vorba despre inoptat cu un cort la marginea unei paduri.

DACIA: Noua Masina IMPORTANTA si un Parteneriat Surprinzator Dezvaluit

DACIA colaboreaza cu cei de la Decathlon pentru ca viitorii clienti ai Jogger sa si poata cumpara accesorii pentru masina de la lantul de magazine, iar unul dintre cele promovate este exact un cort, unul care poate fi montat pe masina romaneasca. Vorbim, de exemplu, despre un cort de la Quechua special facut pentru a fi montat pe plafonul unui automobil, unul pe care se pare ca Decathlon nu l-a mai oferit de ceva vreme pentru clienti.

DACIA Noua Masina IMPORTANTA Parteneriat Surprinzator Dezvaluit jogger decathlon
DACIA Jogger promovata in fata unui magazin Decathlon. Foto: L’argus.

Jogger ar urma sa poata fi cumparata direct de la DACIA cu acest cort Quechua MH 500 pe care Decathlon il vinde, el fiind unul lansat recent, si gandit pentru a fi montat inclusiv pe masinile obisnuite care sunt folosite pentru calatorii in natura. Colaborarea dintre DACIA si Decathlon s-ar putea extinde totusi mai departe de un cort, putand fi oferite inclusiv suporturi pentru biciclete si skiuri, dar deocmadata doar in Franta.

DACIA Noua Masina IMPORTANTA Parteneriat Surprinzator Dezvaluit jogger decathlon cort
DACIA Jogger cu noul cort vandut prin Decathlon. Foto: L’argus.

DACIA ar putea extinde colaborarea cu Decathlon in toate tarile in care ambele companii vand produse, insa deocamdata nu exista informatii oficiale vis-à-vis de aceasta colaborare importanta dintre ele, dar probabil ca vor aparea.