Avertisment de Ultima Ora al Centrului INFOTRAFIC pentru Soferii Romani

Avertisment Ultima Ora Centrului INFOTRAFIC Soferii Romani

O avertizare a Centrului Infotrafic al Inspectoratului General al Politiei Romane a fost emisa cu doar cateva zeci de minute in urma, iar ea vizeaza romanii care circula in aceasta perioada pe Autostrada A2, intre Constanta si Bucuresti, iar asta deoarece pe o raza de 158 de kilometri ploua torential.

IGPR spune ca intre kilometrii 64 – 212, adica intre Lehliu Gara si Constanta, ploua torential si exista pericol de acvaplanare, ceea ce inseamna ca recomanda circulatia cu viteza deosebit de redusa pentru ca soferii sa nu fie pusi in pericol in timp ce se deplaseaza pe autostrada, indiferent de sensul de mers.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (17:45), pe autostrada A2 București – Constanța, tronsonul kilometric 64 – 212, între localitățile Lehliu-Gară (jud. Călărași) și Constanța, plouă torențial, existând pericol de acvaplanare.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu foarte mare atenţie şi cu viteză deosebit de redusă, să folosească luminile de întâlnire şi fiecare manevră să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea de accidente rutiere.