Netflix: TOP 10 Filme si Seriale Romania in August, ce Vizioneaza Romanii

Netflix TOP 10 Filme Seriale Romania August

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere in momentul de fata, avand filme si seriale care sunt urmarite de peste 200 de milioane de oameni din intreaga lume, iar pentru ei sunt lansate in mod constant productii noi. Pentru ca exista foarte multe filme si seriale disponibile in cadrul platformei Netflix, compania americana a creat o pagina speciala in website-ul sau in care afiseaza un top al celor mai importante filme si seriale care sunt urmarite de oameni.

Netflix pune in top 5 cele mai urmarite filme din Romania titlurile Purple Hearts, 2 Hearts, The Gray Man, Carter si Wedding Season, al treilea fiind deja la a treia saptamana in top, dar e normal, avand in vedere vederele care sunt prezente in cadrul sau. Top 10 filme pe Netflix in Romania continua cu Once and for All, The Entitled, Recurrence, The Heartbreak Kid si Don’t Blame Karma!, astfel ca asa stiti la ce se uita romanii in momentul de fata.

Netflix TOP 10 Filme Romania August
TOP 10 cele mai urmarite filme pe Netflix la inceput de August!

Netflix: TOP 10 Filme si Seriale Romania in August, ce Vizioneaza Romanii

Top 10 seriale pe Netflix in Romania incepe cu sezonul 1 al The Sandman, care e pe prima pozitie, si continua cu cele 3 sezoane ale The Manifest, care ocupa urmatoarele 3 locuri, top 5 fiind incheiat de catre sezonul 1 al Another Self. Urmatoarele titluri din top 10 seriale pe Netflix in Romania sunt Keep Breathing: Limited Series, sezonul 4 al Virgin River, Stranger Things 4, sezonul 1 al Alba si sezonul 1 al Extraordinar Attorney Woo.

Netflix TOP 10 Seriale Romania August
TOP 10 cele mai urmarite seriale pe Netflix la inceput de August!

Top 10 filme si seriale pe Netflix in Romania acopera perioada 1 – 7 august 2022, iar asta pentru ca inca nu a fost publicat noul top pentru saptamana trecuta, dar chiar si asa, puteti descoperi multe titluri interesante in momentul de fata. Vorbim despre titluri care au succes pentru ca Netflix a avut grija sa le produca intr-un asemenea mod incat sa puna in valoare cat mai bine talentul actorilor, dar si povestea din spatele fiecarei productii.

Netflix lanseaza in fiecare saptamana titluri noi in cadrul platformei sale de streaming video la cerere, iar cele mai importante sunt in mod normal disponibile vineri dimineata, incepand cu ora 10:00, dar si in timpul saptamanii mai sunt lansate alte titluri.