WhatsApp Aduce in Aplicatia pentru iPhone si Android noi Schimbari Cerute de Oameni

WhatsApp Aduce Aplicatia iPhone Android noi Schimbari Cerute Oameni

WhatsApp vrea sa faca aplicatia pentru iPhone si Android mult mai buna si mai potrivita pentru nevoile utilizatorilor din intreaga lume, astfel ca a decis sa implementeze ceva ce mai mult ca sigur va fi apreciat de catre foarte multa lume dupa ce va fi disponibil. Conform unei analize facuta pentru cea mai recenta versiune a aplicatiei WhatsApp pentru iPhone si Android, se pare ca vom putea folosi avatare ca si poze de profil in viitor.

WhatsApp vrea sa ne permita sa personalizam si mai mult aplicatia pentru telefoane si tablete, iar asta inseamna ca vom avea posibilitatea de a crea un avatar care sa ne reprezinte, si pe care sa il putem folosi ca imagine principala de profil. Aceasta schimbare a fost descoperita in versiunea beta a aplicatiei WhatsApp pentru telefoanele Android, insa ea va ajunge inclusiv in versiunea pentru telefoanele iPhone in viitorul nu foarte indepartat.

WhatsApp Aduce in Aplicatia pentru iPhone si Android noi Schimbari Cerute de Oameni

WhatsApp Aduce Aplicatia iPhone Android noi Schimbari Cerute Oameni avatar profil

WhatsApp deocamdata lucreaza la implementarea acestei schimbari pentru telefoanele iPhone si Android, asa ca ea inca e departe de a fi integrata asa cum trebuie, dar chiar si asa, ne putem face o idee cu privire la ceea ce urmeaza sa ne fie oferit. In baza a ceea ce vedem acum, WhatsApp vrea sa ofere o functionalitate destul de simpla pentru cei care sunt interesati sa isi seteze un avatar ca si poza de profil, asa ca trebuie doar s-al cream cum trebuie.

Ideea de a avea avatare personalizate pentru pozele de profil din cadrul WhatsApp nu e tocmai o idee rea, mai alesa ca vorbim despre ceva ce exista in alte aplicatii de mesagerie de foarte multa vreme, asa ca era de asteptat sa le avem si aici. Procesul de dezvoltare si implementare a acestei schimbari pentru telefoanele iPhone si Android este unul indelungat, asa ca trebuie sa avem rabdare pentru ca WhatsApp sa ne ofere aceasta modificare majora.

WhatsApp nu are deocamdata vreo data stabilita pentru lansarea acestei schimbari, si nici nu a confirmat-o in mod oficial, dar este cat se poate de clar faptul ca ea va fi oferita pentru noi toti, deci trebuie sa avem rabdare pentru ca lansarea sa aiba loc.